boer heeft vrouw gevonden

Na Boer zoekt Vrouw kwam er veel op boer Tom af: 'Wil authentiek blijven'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNa Boer zoekt Vrouw kwam er veel op boer Tom af: 'Wil authentiek blijven'
RTL

Boer Tom vindt niet dat zijn leven enorm veranderd is door zijn deelname aan 'Boer zoekt Vrouw'. Dat vertelt de 40-jarige in de nieuwste 'Beau Monde'.

"Ik heb er bewust voor gekozen om authentiek en dicht bij mezelf te blijven"

De boer deed in 2014 mee aan het programma, en hij kreeg toen zo'n 1800 brieven. Zijn keuze viel op kapster Rimke, maar de relatie liep stuk. Later kwam hij Marieke, de moeder van zijn kinderen, tegen op een evenement in Schagen. 

"Mensen denken vaak dat mijn leven door mijn deelname aan Boer zoekt Vrouw volledig is veranderd, maar eigenlijk is alles hetzelfde gebleven. Er is alleen wat bijgekomen, namelijk mijn televisiewerk voor Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven", aldus de presentator.

Boer Tom bracht als tiener nacht achter tralies door
Lees ook

Boer Tom bracht als tiener nacht achter tralies door

Dat doet hij met veel plezier, maar voor de rest is zijn leven nog precies hetzelfde als voor die tijd. Tom vertelt: "Ik ben heel erg gehecht aan mijn plekje, dus ik woon nog in hetzelfde dorp als waar ik ben opgegroeid, in dezelfde straat als vroeger, met nog steeds hetzelfde uitzicht op de oude molen waar ik als kind ook al tegenaan keek."

Wel geeft hij toe dat er na het programma veel op hem af kwam. "Ik heb er bewust voor gekozen om authentiek en dicht bij mezelf te blijven. Dat is goed gelukt, volgens mij."

Lees meer over
Boer TomBoer zoekt Vrouw