Dromen zijn bedrog

Jada Borsato over toekomstplannen: 'Hoop dat muziekcarrière van de grond komt'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJada Borsato over toekomstplannen: 'Hoop dat muziekcarrière van de grond komt'
RTL

Het spreekwoord 'De appel valt niet ver van de boom' geldt ook voor de familie Borsato. Jada Borsato (21), de dochter van Marco (57), droomt namelijk van een muziekcarrière. Dat vertelt ze in een interview met '100%NL Magazine'.

"Een beetje ondeugend, met een rauw randje"

Jada was onlangs een tijdje te zien in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Hoewel acteren één van haar 'grootste passies' blijft, ligt haar focus nu vooral op muziek. "Ik hoop dat mijn muziekcarrière van de grond komt, dat zou het allermooiste scenario zijn. Dat ik iets kan betekenen voor mensen met de verhalen die ik vertel in mijn muziek." 

De Borsato-telg zit niet stil, want in maart komt haar eerste solomuziek al uit. "Ik heb toen ik jong was 'Samen voor altijd' met papa uitgebracht en 'Als jij maar van me houdt'. Nu maak ik mijn eigen muziek en herontdek ik wat bij me past."

Leontine Ruiters en Jada Borsato geven update: 'Wij zijn heel gelukkig'
Lees ook

Leontine Ruiters en Jada Borsato geven update: 'Wij zijn heel gelukkig'

Dat haar liedjes op die van haar vader zullen lijken, is onwaarschijnlijk. Jada legt uit dat ze 'authentiek' probeert te blijven en haar eigen pad volgt. "Ik ben erachter gekomen dat een popsound het meest bij mij en mijn stem past. Een beetje ondeugend, met een rauw randje." 

Ze licht ook alvast een tip van de sluier op over haar eerste eigen plaat. 'Het nummer 'Blik op jou' gaat over twee mensen die niet meer bij elkaar zijn, die te jong bij elkaar gekomen zijn." 

Naast het bouwen aan haar carrière is er voor Jada gelukkig ook ruimte voor de liefde: 

Lees meer over
Jada Borsato