Zure opmerkingen

Jada Borsato krijgt hoop negativiteit over vader na uitbrengen single: 'Mensen die het me niet gunnen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJada Borsato krijgt hoop negativiteit over vader na uitbrengen single: 'Mensen die het me niet gunnen'
RTL

Afgelopen vrijdag bracht Jada Borsato (21) haar nieuwe single 'Blik op jou' uit en heeft sindsdien veel reacties gekregen. De ene luisteraar vindt haar muziek geweldig, terwijl de ander zich alleen maar negatief uitlaat over haar muziekcarrière én haar vader.

"Ik stort me alleen maar op het positieve"

In een interview met De Telegraaf vertelt Jada over haar nieuwe nummer. "Blik op jou vertelt het verhaal over een vorige relatie die je nog niet kunt afsluiten." Het verhaal gaat volgens de zangeres niet over haar eigen liefdesleven, maar wel over iets waar veel mensen zich in kunnen herkennen.

Jada laat ook weten dat het nummer niet over haar vader Marco Borsato gaat, maar wel dat het veel mensen doet denken aan zijn repertoire. "Dat vind ik natuurlijk een ontzettend groot compliment." Jada is dan ook van plan om voorlopig nog Nederlandstalige muziek te maken.

Marco Borsato trots op nieuwe single van dochter Jada
Lees ook

Marco Borsato trots op nieuwe single van dochter Jada

Dat haar muziek mensen aan Marco doet denken, zorgt er ook voor dat Jada veel negatieve reacties krijgt. "Ik heb ook veel negatieve opmerkingen gehad over mijn vader, maar op dit moment valt het gelukkig mee." Na de lastige tijd, waarin de familie Borsato zich heeft begeven, weet Jada inmiddels wel hoe ze met al die 'zure opmerkingen' om moet gaan. "Ik stort me alleen maar op het positieve", vertelt ze.

Marco heeft zich afgelopen vrijdag ook uitgelaten over het nieuwe nummer van Jada en is enorm trots op zijn dochter. Via Instagram schrijft hij: 'Wat zijn we trots op jou! Je kiest mooi je eigen weg'. Het is niet voor het eerst dat Jada een nummer uitbrengt. In 2014 verscheen al het lied 'Als jij maar van me houdt'. In november 2013 bracht ze samen met haar vader het nummer 'Samen voor altijd' uit.

Lees meer over
Jada BorsatoMarco van Basten