Ewout in de Verslavingskliniek

Ewout Genemans kondigt startdatum nieuw programma aan

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLEwout Genemans kondigt startdatum nieuw programma aan
RTL

Ewout Genemans (39) heeft een nieuw programma over verslavingen gemaakt. Op Instagram kondigt hij 'Ewout in de Verslavingskliniek' aan en onthult de presentator de startdatum.

"Ze delen hun persoonlijke en kwetsbare verhalen"

Voor zijn nieuwe Videoland-serie reist Ewout af naar een verslavingskliniek in Kaapstad. Hier worden vooral Nederlanders behandeld. Ewout gaat in gesprek met hen over hun afkickproces en volgt de verslaafden tijdens behandelingen. 

Verslaafden van alle leeftijden en met verschillende achtergronden delen hun persoonlijke en kwetsbare verhalen. Het programma is vanaf 22 mei bij Videoland te zien.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ewout Genemans weer op boevenjacht: opnames Bureau Maastricht begonnen
Lees ook

Ewout Genemans weer op boevenjacht: opnames Bureau Maastricht begonnen

Ondertussen is Ewout ook druk bezig met de opnames van Bureau Maastricht, waarin hij met de politie van Maastricht meeloopt. De opnames voor dat programma zijn halverwege maart gestart en het programma is naar verluidt na de zomer bij RTL te zien. 

Eerder maakte Ewout De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt. Daarin volgde hij jongeren tussen de 13 en 23 jaar en medewerkers bij Yes We Can Clinics. Ook maakte hij samen met interventionist Maarten Dammers het programma Verslaafd!. 

Lees meer over
Ewout GenemansVideoland