Van je vrienden moet je het hebben

Vrienden van Joost Klein treden op bij songfestivalfeest in Leeuwarden

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPVrienden van Joost Klein treden op bij songfestivalfeest in Leeuwarden
RTL

Ook vrienden van Joost Klein (26) treden op tijdens het feest in Leeuwarden rondom de finale van het Eurovisiesongfestival. Onder anderen rappers Brunzyn (26) en Bokoedro zijn op 11 mei van de partij, meldt de 'Leeuwarder Courant'.

"Zijn droom raakte en inspireerde ons, waardoor wij ook zijn gaan dromen"

Eerder werd al bekend dat het evenement wordt georganiseerd voor de in Leeuwarden geboren songfestivaldeelnemer. Het is een gezamenlijk initiatief van de gemeente Leeuwarden, de provincie Friesland, poppodium Neushoorn, Omrop Fryslân en presentator Sipke Jan Bousema.

Joost Klein in top 3 bij bookmakers Eurovisiesongfestival
Lees ook

Joost Klein in top 3 bij bookmakers Eurovisiesongfestival

"We zijn trots op Joost. Zijn droom raakte en inspireerde ons, waardoor wij ook zijn gaan dromen. Dit wordt een feest zoals Joost het zou kunnen geven" zegt Neushoorn-directeur Serge Hollander tegen de Leeuwarder Courant. Het feest is gratis en vindt plaats op het plein Oldehoofsterkerkhof.

Joost moet op 9 mei nog wel een finaleplek weten te scoren met 'Europapa'. De kans dat dit niet lukt, lijkt Joost. De zanger is volgens de bookmakers een van de favorieten voor de overwinning van het songfestival in het Zweedse Malmö.

Lees meer over
Joost KleinEurovisiesongfestival