Amai amai

Voetballende Pfaff-kleinzonen gaan aan de slag als model

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPVoetballende Pfaff-kleinzonen gaan aan de slag als model
RTL

Keano (19) en Liam (17) Liébart, de kleinzonen van Jean-Marie Pfaff (70), gooien het over een andere boeg. De voetballers gaan aan de slag als model en zijn de nieuwe gezichten van het mannenmerk Zumo, vertellen ze in de Belgische krant 'HLN'.

"In dat wereldje wordt er snel misbruik van je gemaakt"

Ouders Nicolas Liébart en Debby Pfaff zeggen de droom van hun zoons volledig te steunen. "Ze wilden dit al een tijdje doen en nu hebben we er echt werk van gemaakt. (...) Dit is voor iedereen nieuw, dus ze moeten hun weg nog zoeken en doorgroeien. De bedoeling is dat ze zich inschrijven bij een modellenbureau", zegt Nicolas tegen HLN.

Ondanks het nog ontbreken van een contract, hebben de twee de eerste klus al binnen. Ze zetten alvast hun eerste stappen in de modellenwereld als gezichten van de nieuwe campagne van Zumo Men's Wear. Het gaat om een vaste samenwerking voor onbepaalde tijd, waarbij de jongens maandelijks een fotoshoot doen. 

Jean-Marie Pfaff geeft update over Carmen na hersenbloeding: 'Niet de Carmen van vroeger'
Lees ook

Jean-Marie Pfaff geeft update over Carmen na hersenbloeding: 'Niet de Carmen van vroeger'

Vader Nicolaas is zelf ex-model. Hij zegt een oogje in het zeil te gaan houden. "In dat wereldje wordt er snel misbruik van je gemaakt of beland je op het verkeerde pad. Het zijn twee knappe gasten, maar ze moeten vooral met hun voeten op de grond blijven en eerst hun diploma behalen. Ze mogen niet beginnen te zweven."

De broertjes maken zich daar geen zorgen over. "Ik zal mijn studies nooit laten vallen, die gaan voor op alles. Maar als ik morgen een vet modellencontract krijg, laat ik voetbal misschien vallen", zegt Keano. Liam gaat het liefst wel door met voetballen. "Als voetballer lijkt het me ook boeiend om model te staan voor sportmerken."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.