SCHOKKEND

Heftige details overval Carmen Pfaff onthuld

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPHeftige details overval Carmen Pfaff onthuld
RTL

De Pfaffs hebben een bewogen weekend achter de rug. Afgelopen vrijdag is Carmen Pfaff (67) thuis in België overvallen. Dochter Kelly (46) maakt eerder al bekend dat haar moeder uit voorzorg naar het ziekenhuis is gegaan. Nu wordt duidelijk dat Carmen 'rake klappen' heeft gekregen.

"Ze is ook een tijdje opgesloten geweest"

Het Antwerpse parket, dat het opsporingsonderzoek van de politie leidt en coördineert, laat aan de Belgische omroep VRT weten dat Carmen rond 17.00 uur de hulpdiensten inschakelt. "Ze werd met drie verdachten geconfronteerd in haar woning en kreeg daarbij enkele rake klappen. Ze is ook een tijdje opgesloten geweest terwijl de verdachten de woning hebben doorzocht." 

Carmen Pfaff overvallen in huis: 'Ineens drie mannen in de living'
Lees ook

Carmen Pfaff overvallen in huis: 'Ineens drie mannen in de living'

De drie daders zijn nog spoorloos. Carmen heeft een verklaring afgelegd en er is een onderzoek ingesteld. "Op dit moment onderzoeken we of er eventuele getuigen of camerabeelden zijn van andere huizen in de buurt om de mogelijke verdachten op te sporen."

Carmen is lichtgewond geraakt. Hoe de vrouw van voormalig keeper Jean-Marie Pfaff er nu aan toe is, is niet duidelijk. Afgelopen vrijdag laat Kelly weten weinig los te kunnen laten in verband met het lopende politieonderzoek. De schrik zal er begrijpelijk goed in zitten.

Lees meer over
Jean-Marie PfaffKelly Pfaff