Wanhoopsdaad

Advocaat van Cassie spreekt zich uit tegen 'onoprechte' excuusvideo van Sean 'Diddy' Combs

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesAdvocaat van Cassie spreekt zich uit tegen 'onoprechte' excuusvideo van Sean 'Diddy' Combs
RTL

Nu de schokkende beelden van hoe Sean 'Diddy' Combs (54) in 2016 zijn toenmalige vriendin Cassie Ventura (37) fysiek mishandelde het internet over vliegen, trekt de rapper het boetekleed aan. De advocaat van Cassie gelooft echter niks van zijn woorden en haalt naar hem uit.

"Toen Cassie en meerdere andere vrouwen naar voren traden, ontkende hij alles"

"Combs' meest recente statement gaat meer over hemzelf dan de vele mensen die hij pijn heeft gedaan", zegt advocaat Meredith Firetog tegen CNN. "Toen Cassie en meerdere andere vrouwen naar voren traden, ontkende hij alles en suggereerde hij dat zijn slachtoffers uit waren op geld."

De advocaat ziet de excuusvideo die Diddy dit weekend op Instagram plaatste als een wandhoopsdaad. "Dat hij zich pas genoodzaakt voelde zich te 'verontschuldigen' toen bleek dat zijn herhaalde ontkenningen vals waren, toont zijn trieste wanhoop en niemand zal zich door zijn onoprechte woorden laten beïnvloeden."

Diddy door het stof na mishandelingsvideo: 'Ik was walgelijk, wat ik deed was onvergeeflijk'
Lees ook

Diddy door het stof na mishandelingsvideo: 'Ik was walgelijk, wat ik deed was onvergeeflijk'

Inmiddels is bekend dat Diddy niet wordt vervolgd voor zijn acties die op de beveiligingsbeelden te zien zijn. Volgens het Openbaar Ministerie in Los Angeles is er naar aanleiding van de beelden geen zaak tegen Combs mogelijk, omdat de gebeurtenis buiten de verjaringstermijn van vijf jaar valt, zo schrijven Amerikaanse media. 

Cassie diende in november vorig jaar een aanklacht tegen Diddy in voor mishandeling en verkrachting. De beschuldigingen die hierin werden gedaan, lijken volgens CNN sterk op de geweldpleging die op de opgedoken camerabeelden te zien is. Cassie en Diddy schikten niet veel later. De twee hadden tussen 2007 en 2018 een relatie.

Let op: onderstaande beelden kunnen als heftig worden ervaren.
Lees meer over
Sean 'Diddy' CombsDiddyMishandeling