Even g(tst)eduld

Op deze datum keert GTST terug met jubileumseizoen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jasper SuykOp deze datum keert GTST terug met jubileumseizoen
RTL

'GTST'-fans belanden traditiegetrouw in een zwart gat na de zomercliffhanger. Hoe lang moeten we het ditmaal stellen zonder onze favoriete soap? Dat wordt drie maanden geduld hebben, zo onthult RTL over de start van het jubileumseizoen.

Goede Tijden, Slechte Tijden keert eind augustus terug op de buis. Het nieuwe seizoen van Nederlands langstlopende soapserie is vanaf maandag 26 augustus om 20.00 uur bij RTL 4 te zien. Een paar dagen eerder, op donderdag 22 augustus, gaat het al van start bij Videoland.

Het belooft een bijzondere reeks te worden, want GTST luidt na de zomer van 2024 het 35e seizoen in. "Een jubileum dat we uiteraard niet stilletjes voorbij zullen laten gaan", verklapt RTL-directeur content Peter van der Vorst.

GTST luidt zomercliffhanger in met schokkend nieuws over Nola
Lees ook

GTST luidt zomercliffhanger in met schokkend nieuws over Nola

De zomercliffhanger van het huidige seizoen is op donderdag 23 mei te zien bij Videoland en een week later, op donderdag 30 mei, bij RTL 4. In het seizoensslot zal Nola schokkend nieuws delen met Meerdijk, voor ze aan haar balletuitvoering begint. Ondertussen komt Janines dubbelspel in haar missie om een zaak aan de kaak te stellen tot een ongekend hoogtepunt. 

Op de achtergrond speelt ook nog de affaire van Marwan en Tamara, die hem plotseling aan haar echtgenoot voorstelt en zich van een onverwachte kant laat zien. Hoe zal Henk reageren als hij hoort dat Laura bijna was verdronken op Curaçao? En wie o wie is toch de vader van het kind dat Shanti draagt: Rik of toch Richard? 

Wij spraken Jette van der Meij over de heftige verhaallijn van Laura voor ze vertrok naar Curaçao: 

Lees meer over
GTST