Zedenzaak

Ronnie Flex genoemd in rechtszaak Ali B

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPRonnie Flex genoemd in rechtszaak Ali B
RTL

De naam Ronnie Flex (32) is tijdens de rechtszaak tegen Ali B (42) gevallen. De rapper heeft het schrijverskamp in Heiloo, waar Ali B vermeend seksueel wangedrag zou hebben gepleegd, georganiseerd. Hij heeft ook seksueel contact gehad met een vermeend slachtoffer van Ali.

"Hij was de knuffelmarokkaan. Iedere week op tv"

Noami, één van de vermeende slachtoffers van Ali B, beweert verkracht en aangerand te zijn tijdens het schrijverskamp. Ronnie kende Naomi al en had af en toe seks met haar. 

Naomi heeft verklaard dat ze rond 05.00 uur 's nachts arriveerde in Heiloo. Ze gaf bij aankomst een hand aan Ali B. De rapper zou hem hebben uitgenodigd om met hem op een bank te gaan zitten. Ali zou toen zijn hand twee keer in haar legging hebben laten glijden. Hij zou met zijn hand op haar onderbroek haar geslachtsdeel hebben aangeraakt. De vrouw zou zijn hand uit haar legging hebben getrokken en Ali hebben verteld dat je niet zomaar mensen aanraakt. 

Ali zou toen 'woordgrapjes' hebben gemaakt over consent geven voorafgaand aan gemeenschap. Naomi zou geïntimideerd zijn door Ali. "Hij was de knuffelmarokkaan. Iedere week op tv."

Ali B hoort donderdag welke straf het OM tegen hem eist
Lees ook

Ali B hoort donderdag welke straf het OM tegen hem eist

Later tijdens het schrijverskamp werd Ronnie Flex gepijpt door Naomi, terwijl Ali B binnenkwam. Toen zou Ali zijn vingers in haar vagina hebben geduwd. Later zou de toen 20-jarige vrouw de toen 36-jarige Ali hebben gepijpt.

Ronnie Flex heeft verklaard dat hij inderdaad door Naomi is gepijpt in de kamer van Ali B. Hij zegt dat er toen een 'akkefietje' ontstond, maar dat Ali na zijn binnenkomst is weggegaan.

Ronnie verklaarde ook dat hij Naomi na het schrijverskamp, voor de uitzending van BOOS, heeft gesproken. Zij heeft Ronnie toen verteld over seksueel grensoverschrijdend gedrag van Ali. Dat zou ze gezegd hebben in een WhatsApp-bericht. Ronnie heeft niet gezien dat Ali zijn vingers in het geslachtsdeel van Naomi heeft gestoken.

Aan het begin van de rechtszaak werd Ali emotioneel bij het geven van zijn statement. 

Heb jij ook een nare seksuele ervaring meegemaakt en heb je hulp of advies nodig? Of twijfel je of datgene wat jij hebt meegemaakt misbruik is? Neem dan contact op met het Centrum Seksueel Geweld via het telefoonnummer 0800-0188 of hun website.

Lees meer over
Ronnie FlexAli B