Lekker latten

Debbie en Paul willen niet samenwonen: 'Behoefte aan eigen plek'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLDebbie en Paul willen niet samenwonen: 'Behoefte aan eigen plek'
RTL

Debbie (63) en Paul (69) uit 'B&B Vol Liefde' vormen alweer een jaar een setje en zijn nog steeds dolgelukkig met elkaar. Toch hebben ze geen behoefte aan samenwonen, zo vertellen ze in 'De Telegraaf'. De twee zien elkaar regelmatig, maar hechten toch ook veel waarde aan hun eigen plekje.

"Als je onze leeftijd hebt, is dat nergens voor nodig"

Waar Debbie haar B&B in Spanje runt, woont Paul in Nederland. Voor Paul een logische keuze, want zijn kinderen en kleinkinderen wonen hier en hij heeft hier zijn eigen leven opgebouwd. Toch is hij ook regelmatig in Spanje te vinden. "Ik probeer hier zo veel mogelijk te zijn", zo vertelt hij. "Deze B&B is Debbies avontuur en hoe leuk ik het ook vind, af en toe heb ik behoefte aan mijn eigen plek. We zijn natuurlijk op een leeftijd waarbij we een stuk geschiedenis met ons meedragen."
 

Daarnaast ziet Paul het niet zitten om 'de hele dag op elkaars lip te zitten'. "Maar als ik toe ben aan de Spaanse zon, dan zorg ik gewoon dat ik daar ben." Gelukkig denkt Debbie er precies hetzelfde over. "We krijgen vaak de vraag of we al samenwonen. Maar als je onze leeftijd hebt, is dat nergens voor nodig. Ik vind het heerlijk dat Paul een huisje heeft in Amsterdam. Want als ik in Nederland ben, heb ik daar nu ook mijn eigen plek."

Debbie onthult streng regime achter schermen van B&B Vol Liefde
Lees ook

Debbie onthult streng regime achter schermen van B&B Vol Liefde

Debbie vindt het heerlijk dat ze 'geen dingen hoeft te sjouwen', maar kijkt er ook altijd weer naar uit om naar Spanje te gaan. "Soms is het ook lekker om te denken: vanaf morgen weer even mijn eigen ding. Maar Paul kookt verrukkelijk voor mij, dus ik mis wel altijd die heerlijke maaltijden als hij weer weggaat. En we bellen elke dag als we niet samen zijn."

Debbie vertelde eerder ook al dat Paul haar leven absoluut leuker heeft gemaakt:

Lees meer over
B&B Vol liefde