B&Beter leren kennen

Wie is Robert Jan uit B&B Vol Liefde 2024?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLWie is Robert Jan uit B&B Vol Liefde 2024?
RTL

In het vierde seizoen van 'B&B Vol Liefde' maken acht gastvrije B&B-houders zich op voor een zomer vol romantiek, avontuur en onvergetelijke ervaringen. In Spanje, Frankrijk, Zuid-Afrika, Schotland en Griekenland is de zoektocht naar ware liefde begonnen. Maak hier alvast kennis met Robert Jan (57) uit Schotland, een van de kandidaten van 'B&B Vol Liefde' 2024.

"In mijn geval heb ik moeten vechten voor mijn leven"

Wie is Robert Jan uit B&B Vol Liefde?

Robert Jan noemt zichzelf een 'oude corpsbal' en is gek op Schotland. Hij verloor ruim 25 jaar geleden zijn hart aan het land van de ruige hoogvlakten, mysterieuze meren en historische kastelen. Vorig jaar is hij definitief naar een oud jachthuis in Invergordon verhuisd.

Robert Jan organiseert reizen voor groepen. Gasten logeren bij hem in huis of in een nabijgelegen kasteel. Robert Jan neemt ze mee golfen, vissen, wandelen en jagen. Hij organiseert chique diners, whisky proeverijen en doedelzak optredens.

Deze 8 kandidaten gaan we volgen in B&B Vol Liefde 2024
Lees ook

Deze 8 kandidaten gaan we volgen in B&B Vol Liefde 2024

Robert-Jan zoekt een vrouw die zijn lifestyle begrijpt

Robert Jan is toe aan een nieuwe liefde. Hij is op zoek naar een vrouw die hem accepteert zoals hij is. Het vindt het belangrijk dat ze zijn wereld en lifestyle begrijpt. Ook heeft hij drie kinderen, die in Nederland wonen. Zijn jongste zoon van elf jaar heeft hem opgegeven voor het tv-programma.

De B&B Vol Liefde-deelnemer probeert alles uit het leven te halen. Dat vindt hij belangrijk, want drie jaar geleden kreeg hij een heftige diagnose. "Ik ben serieus ziek geweest. Dan kan iedereen wel raden wat het geweest is. Dat is heel naar, als dat je overkomt. In mijn geval heb ik moeten vechten voor mijn leven."

Bekijk hieronder Robert Jans voorstelvideo voor B&B Vol Liefde 2024 terug.

Het vierde seizoen van B&B Vol Liefde is vanaf 15 juli van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken kan bij Videoland.

Lees meer over
B&B Vol liefde