Liefde gaat door de maag

Charlotte uit B&B Vol Liefde blijkt een oude tv-bekende

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLCharlotte uit B&B Vol Liefde blijkt een oude tv-bekende
RTL

Charlotte is één van de vrijgezelle dames die speciaal voor B&B-houder Mike naar Spanje is gekomen, maar haar deelname aan 'B&B Vol Liefde' blijkt niet haar televisiedebuut te zijn. Ze deed namelijk eerder al mee aan een ander programma.

In de tweede aflevering van B&B Vol Liefde maakten we kennis met Charlotte. Zij is naar Spanje afgereisd in de hoop liefde te vinden bij Mike. In het dagelijks leven is Charlotte private-chef en runt ze haar eigen kookbedrijf. Het is daarom niet zo gek als je Charlotte denkt te herkennen, want ze heeft aan meerdere kookprogramma's meegedaan.

Zo deed ze in 2017 mee aan RTL-show Topchef Academy. In dit dagelijkse programma gingen presentator Martijn Krabbé en jurylid Miljuschka Witzenhausen op zoek naar dé nieuwe tv-chef van Nederland. Charlotte deed het buitengewoon goed en werd tweede. 'Ik heb hier zo van genoten en super veel van geleerd. Het blijft dan ook een droom van mij om ooit nog eens een kookprogramma te presenteren', schrijft ze op haar website.

Logé zonder rijbewijs dealbreaker voor Iris in B&B: 'Dan ga ik naar huis'
Lees ook

Logé zonder rijbewijs dealbreaker voor Iris in B&B: 'Dan ga ik naar huis'

Topchef Academy is niet het enige programma waar Charlotte aan mee heeft gedaan. In De Tafel van Kees kookte ze voor bekende Nederlanders die te gast waren bij het programma van presentator Kees Jansma. 

Of Charlotte de liefde zal vinden bij Mike is nog even afwachten. B&B Vol Liefde zie je elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur bij RTL 4.


In de B&B van Anja lijkt ook al liefde op te bloeien, althans bij Joop komen er al warme gevoelens om de hoek kijken. Zal hij het hart van Anja kunnen veroveren?

Lees meer over
B&B Vol liefde