Huisje, boompje, B&Beestje

Astrid en Harmjan van B&B Vol Liefde stellen nieuw gezinslid voor: pup Bailey

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/VideolandAstrid en Harmjan van B&B Vol Liefde stellen nieuw gezinslid voor: pup Bailey
RTL

Dankzij haar deelname aan 'B&B Vol Liefde' vond Astrid in Harmjan de liefde van haar leven. Na hun jawoord aan elkaar was het koppel klaar voor een volgende stap: gezinsuitbreiding. Via Instagram stelt Astrid puppy Bailey aan de wereld voor.

Bailey is een golden retriever van 12 weken oud. Uit de video die Astrid in haar Instagram Stories plaatste blijkt dat Bailey het prima naar z'n zin heeft bij het B&B Vol Liefde-stel. Het beestje dartelt rond in hun tuin, met Astrids kinderen Olivier en Noah als speelkameraadjes.

© Instagram @nohra_astrid/LoveReality

Astrid en Harmjan zijn het levende bewijs dat er uit een deelname B&B Vol Liefde iets heel moois kan komen, zelfs als er een verhitte discussie plaatsvindt. Weet je nog, Astrids uitspraak: "Dit is mijn grens en daar ga óók jij niet overheen"? Ondanks deze uitspatting is het stel nog steeds dolgelukkig samen. Ze stapten in oktober 2023 in het huwelijksbootje en blikten voor RTL Boulevard terug op deze grote dag: 

Zou het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde weer zo'n huisje-boompje-beestje-scenario opleveren? De nieuwe reeks van de realityserie is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4 en terug en vooruit te kijken bij Videoland. Lees hier alles over dit nieuwe seizoen.

Lees meer over
B&B Vol liefde