MET DE LIEFDEVOLLE GR UIT OOSTENRIJK

Verliefde Astrid en Harmjan uit B&B Vol Liefde delen trouwfoto's

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLVerliefde Astrid en Harmjan uit B&B Vol Liefde delen trouwfoto's
RTL

Tortelduifjes Astrid en Harmjan, bekend van het tweede seizoen van 'B&B Vol Liefde', zijn getrouwd. Het stel heeft elkaar vorige week het ja-woord gegeven in Oostenrijk. Nu delen ze de trouwfoto's met hun volgers op Instagram.

Astrid en Harmjan trouwen in Oostenrijkse klederdracht. Het bruidspaar heeft hun outfit qua kleur goed op elkaar afgestemd door allebei blauw te dragen. Het stel staat met een grote glimlach op de bruidsfoto's. 'Prachtige foto’s van een heel mooi bruidspaar', schrijft een fanaccount van B&B Vol Liefde onder de kiekjes.

Ook de kijkers van het programma zijn onder de indruk van de beelden. 'Wow, wat een prachtige foto's. Dit is echte liefde. Wens jullie samen een heel mooie toekomst.' Iemand anders schrijft: 'Wow klederdracht, geweldig! Nog meer liefde en geluk.' Astrid en Harmjan ontvangen nog steeds veel felicitaties na hun bruiloft: 'Gefeliciteerd met jullie huwelijk. Heel veel geluk en liefde met het gezin toegewenst.' 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Astrid en Harmjan uit B&B Vol Liefde zijn getrouwd: 'Mooier kan niet'
Lees ook

Astrid en Harmjan uit B&B Vol Liefde zijn getrouwd: 'Mooier kan niet'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ook op het afgeschermde Instagram-account van Harmjan zijn er beelden te zien van hun grote dag. Hij deelt een video met mensen die hem daar volgen. 'Beelden zeggen soms meer dan woorden', schrijft hij hieronder. In onderstaande video kun je ook alvast een blik werpen op de grote dag van Astrid en Harmjan. 

Lees meer over
B&B Vol liefde