B&Bedrog

Debbie tikt Paul op de vingers over B&B Vol Liefde: 'Zelfde als vreemdgaan'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© RTLDebbie tikt Paul op de vingers over B&B Vol Liefde: 'Zelfde als vreemdgaan'
RTL

Na hun eigen succesvolle deelname aan 'B&B Vol Liefde', zitten Debbie en Paul aan de buis gekluisterd sinds het nieuwe seizoen te zien is. Zeker aangezien ook de zus van Paul, Ammarie, meedoet. In zijn enthousiasme schendt Paul enkele belangrijke kijkregels met Debbie. In een interview met 3FM beschuldigt Debbie haar vriend van 'vreemdgaan'.

"Hij zat al naar aflevering drie te kijken, terwijl ik die nog niet gekeken had"

"Paul ging net vreemd", hangt Debbie aan de grote klok. Als de radio-dj's geschokt reageren op haar onthulling, kan de B&B Vol Liefde-ster ze gelukkig geruststellen. Paul blijkt niet écht te zijn vreemdgegaan. "Hij zat al naar aflevering drie te kijken, terwijl ik die nog niet gekeken had", legt ze uit. "Dat vind ik heel onaardig. Ik zei: 'Jongen, dat is hetzelfde als vreemdgaan'." 

Debbie heeft echter over haar hart gestreken. "Hij mag lekker blijven kijken. Alleen moet hij met mij nog een keer kijken en doen alsof hij het nooit gezien heeft." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Debbie en Paul willen niet samenwonen: 'Behoefte aan eigen plek'
Lees ook

Debbie en Paul willen niet samenwonen: 'Behoefte aan eigen plek'

Ammarie, de zus van Paul, is naar Frankrijk afgereisd in de hoop het hart van Thijz te veroveren. Debbie en Paul vinden het alleen maar leuk dat ze op dezelfde manier haar nieuwe liefde hoopt te ontmoeten: 

Lees meer over
B&B Vol liefde