Every night in my dreams

Céline Dion-documentaire populairste ooit voor Prime Video

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Céline Dion-documentaire populairste ooit voor Prime Video
RTL

'I Am: Celine Dion', de documentaire over Céline Dion (56), is de populairste documentaire op Prime Video ooit. Dat schrijft het Amerikaanse vakblad 'Deadline'. Hoe vaak de film over de bekende Canadese zangeres is bekeken, heeft de streamingdienst niet gedeeld.

De populariteit van de documentaire heeft ook de verkoopcijfers van Céline's muziek opgestuwd. De Amerikaanse productie- en distributiestudio Amazon MGM Studios laat aan Deadline weten dat de streams van Céline wereldwijd met 33 procent zijn toegenomen sinds de documentaire is uitgekomen.

Céline Dion en Lady Gaga zingen volgens TMZ duet bij opening Spelen
Lees ook

Céline Dion en Lady Gaga zingen volgens TMZ duet bij opening Spelen

In I Am: Celine Dion vertelde Céline voor het eerst over haar aandoening stiff-personsyndroom, een zeldzame neurologische ziekte waardoor iemand onder meer pijnlijke spasmes ervaart. Het maakt het voor Céline vaak onmogelijk om te zingen. 

Mogelijk maakt de zangeres vrijdag na vier jaar haar comeback op het podium. Er gaan hardnekkige geruchten dat ze samen met Lady Gaga een optreden verzorgt tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs.

Lees meer over
Céline Dion