Souvenir

Travis Barker veilt zijn boardingpass na overwinnen vliegangst

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTravis Barker veilt zijn boardingpass na overwinnen vliegangst
RTL

Travis Barker (48) heeft de boardingpass van zijn recente reis naar Australië aangeboden op een veilingsite voor 8000 dollar, ongeveer 7400 euro. Een deel van de opbrengst gaat naar de liefdadigheidsinstelling 'Lost But Not Forgotten', die tieners in crisis helpt. De Blink 182-drummer doet dit omdat hij met de vlucht naar Australië zijn vliegangst heeft overwonnen.

"Elke keer dat ik vlieg, neemt het een klein stukje van mijn leven in beslag"

Travis raakte in 2008 gewond bij een vliegtuigongeluk in de buurt van de stad Columbia, in de Amerikaanse staat South Carolina. Daarbij liep hij brandwonden op aan zijn heup en benen. Bij het ongeluk kwamen twee crewleden en twee passagiers om het leven, waaronder de assistent van Travis.

Travis Barker zet jarige dochter Alabama in het zonnetje
Lees ook

Travis Barker zet jarige dochter Alabama in het zonnetje

'Ik weet dat engelen over mij waken', heeft Travis op de boardingpass geschreven. Op de website van het veilinghuis wordt de boardingpass 'een echt uniek item voor de ultieme Travis Barker-verzamelaar' genoemd.

Travis bedankte eerder zijn vrouw Kourtney Kardashian omdat zij hem had geholpen van zijn vliegangst af te komen. "Kourt heeft ervoor gezorgd dat ik vlieg, mijn kinderen vliegen nu. Ze heeft ons genezen", vertelde hij aan de LA Times. "Elke keer dat ik vlieg, neemt het een klein stukje van mijn leven in beslag. De hoeveelheid stress en angst die het veroorzaakt is gewoon ondraaglijk."

Lees meer over
Travis Barker