Kleffe bedoeling

Scott Disick wil kinderen niet in buurt van kleffe Kourtney Kardashian en Travis Barker hebben

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesScott Disick wil kinderen niet in buurt van kleffe Kourtney Kardashian en Travis Barker hebben
RTL

Scott Disick (40) heeft zich uitgesproken over de openbare vertoning van affectie tussen zijn ex Kourtney Kardashian (44) en haar nieuwe man Travis Barker (48). Hij wil namelijk dat zijn kinderen hier geen getuige van zijn en hanteert daarom een strenge regel.

"Scott neemt het vaderschap serieus en wil het beste voor de kinderen"

Hoewel Scott en Kourtney het na hun scheiding nog steeds goed met elkaar kunnen vinden, heeft een insider aan OK! Magazine laten weten dat Scott niet wil dat Kourtney en Travis hun openbare affectie voor zijn kinderen tonen. "Scott neemt het vaderschap serieus en wil het beste voor de kinderen", laat de insider weten. 

Scott bedacht de nieuwe regel, nadat fans Kourtney en Travis bekritiseerden vanwege hun gedrag bij het Blink-182 concert afgelopen februari. De twee zouden backstage intiem met elkaar geweest zijn en een zeer lange publiekelijke kus hebben gedeeld. 

De echte reden van het extreme gewichtsverlies van Scott Disick
Lees ook

De echte reden van het extreme gewichtsverlies van Scott Disick

Penelope, de 11-jarige dochter van Kourtney en Scott, stond achter haar moeder toen de twee de kus deelde. De vrouw van Travis’ bandgenoot Mark Hoppus, zou op dat moment op Penelope passen, maar het meisje liep weg toen haar moeder en stiefvader begonnen te kussen.

Dit incident is overigens niet de eerste keer dat de kinderen van Kourtney hebben aangegeven dat ze ongemakkelijk worden van de publiekelijke affectie. In de realityserie The Kardashians reageerde Penelope ook al een aantal keer op het intieme gedrag van haar moeder en stiefvader en vroeg ze hen te stoppen. 

Scott en Kourtney hebben samen drie kinderen, namelijk Mason, Penelope en Reign. Samen met Travis heeft Kourtney ook nog één zoontje genaamd Rocky Thirteen.

Lees meer over
Kourtney KardashianScott DisickTravis Barker