Zorgwekkend

De echte reden van het extreme gewichtsverlies van Scott Disick

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDe echte reden van het extreme gewichtsverlies van Scott Disick
RTL

Als Scott Disick (40) vorige week wordt gefotografeerd, reageren fans geschokt op zijn uiterlijk. De realityster en ex van Kourtney Kardashian (44) ziet er erg fragiel en ongezond uit, waardoor er al snel de wildste verhalen rondgaan. Een bron dicht bij de Kardashians laat nu aan 'The Sun' weten wat de échte reden is van zijn extreme gewichtsverlies.

"Het feit dat Travis zo ontzettend mager is, helpt natuurlijk niet"

Eén ding is zeker: Scott ziet er niet meer uit zoals hij ooit in Keeping up with the Kardashians te zien was. Hij is aanzienlijk dunner en heeft grote wallen en kringen onder zijn ogen. Fans denken dan ook dat de realityster misschien weer naar de drugs heeft gegrepen, maar volgens een bron uit zijn omgeving is dit niet het geval. "Scott is ontzettend ijdel", legt hij uit. "Hij vindt zichzelf echt een catch en ziet zichzelf als een knappe, grappige, rijke man. Dus toen hij na een rugblessure aankwam, heeft dat echt wat met zijn zelfvertrouwen gedaan. Hij besloot toen om er wat aan te doen."

Scott Disick heeft nieuwe relatie, ditmaal geen twintiger
Lees ook

Scott Disick heeft nieuwe relatie, ditmaal geen twintiger

Volgens de bron had dit ook te maken met het feit dat Scott heeft gezien wat overgewicht bij Rob Kardashian heeft veroorzaakt: hij laat zich nog zelden publiekelijk zien en is nooit meer te zien in The Kardashians. Hij wil niet dat zoiets hem ook overkomt.

Scott zou dan ook aan een heuse afvalrace zijn begonnen, waarbij hij volgens The Mail ook is begonnen met ozempic, wat zijn drastische gewichtsverlies zou verklaren. Volgens de bron heeft Scott maar één doel en dat is er meer uitzien zoals de huidige man van zijn ex Kourtney, Travis Barker. "Het huwelijk tussen Kourtney en Travis heeft er flink ingehakt bij Scott. Zeker toen hij aankwam ging hij zichzelf steeds meer vergelijken met Travis. Het feit dat Travis zo ontzettend mager is, helpt natuurlijk niet."

De foto's van The Sun zie je hier.

Het huwelijk tussen Kourtney en Travis in 2022 was een grote happening: 

Lees meer over
Scott DisickKourtney Kardashian