OH MY SCOTT

Kris Jenner weet het zeker: Scott Disick heeft oogje op Khloé Kardashian

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesKris Jenner weet het zeker: Scott Disick heeft oogje op Khloé Kardashian
RTL

Scott Disick (40) is sinds zijn breuk met ex-vrouw Kourtney Kardashian (44) in de buurt van menig vrouw te vinden geweest. Toch lijken zijn relaties geen lang leven beschoren te zijn. Wanneer Kris Jenner (67) hem in 'The Kardashians' vraagt om zijn droomvrouw te omschrijven, blijkt die aardig in de buurt te komen van zijn ex-schoonzus Khloé Kardashian (39)...

Scott geeft in de betreffende aflevering toe dat hij niet zo goed alleen kan zijn. Hij voelt zich dan ook behoorlijk eenzaam. "Ik denk niet dat ik gelukkig kan leven met alleen het hebben van mijn kinderen." Kris vraagt zich vervolgens af hoe de perfecte vrouw er voor Scott uit zou moeten zien. "Hoe lang ben je?" grapt hij tegen Khloé, die ook meeluistert met het gesprek. Die lacht er maar een beetje om.

Kris denkt echter dat het een geintje met een seintje is. Voor de camera's vertelt ze: "Ik denk dat Scott een oogje heeft op Khloé. Luister, zelfs ík heb een oogje op Khloé." Volgens haar is iedereen stiekem verliefd op haar dochter: "De cameramannen hebben allemaal een oogje op Khloé." Ze hoopt dan ook een vrouw voor Scott te vinden die 'in de buurt' van haar komt.

Lisa Rinna baalt dat dochter van 19 met Scott Disick (37) datet
Lees ook

Lisa Rinna baalt dat dochter van 19 met Scott Disick (37) datet

Scott somt intussen op wat hij zo aantrekkelijk vindt aan zijn ex-schoonzus: "Ze is grappig. Ze is aardig. Ze is lief. Ze is schattig. Ze heeft alle karakteristieken die ik in een vrouw zoek. Dat is wat ik probeer duidelijk te maken." Khloé is gecharmeerd door zijn complimenten en geeft hem een knuffel.  

Bekijk het fragment hieronder: 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Scott DisickKhloé KardashianKris JennerThe Kardashians