En nou is het Pfaffgelopen

Debby Pfaff ontkent geruchten over facelift: 'Absoluut niet waar'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDebby Pfaff ontkent geruchten over facelift: 'Absoluut niet waar'
RTL

De Vlaamse Debby Pfaff (49) ontkent de geruchten dat ze een facelift heeft gehad of dat ze botox heeft laten injecteren. Aan 'Het Laatste Nieuws' laat ze weten dat dat 'absoluut niet waar' is. Ze vertelt dat ze een ander schoonheidsgeheim heeft.

"Ik ben eerder voor operaties dan injecties"

Debby, de oudste dochter van de Belgische voetbalkeeper Jean-Marie Pfaff, zegt dat iedereen denkt dat ze botox gebruikt of een facelift heeft gehad, maar niks is minder waar. En aan lipfillers wil de realityster, bekend van de reallifesoap De Pfaffs, al helemaal niet beginnen. Maar ze geeft de tand des tijds niet helemaal vrij baan. 

"Vanaf je veertigste maak je weinig of geen collageen meer aan en daar probeer ik wel iets aan te doen", bekent ze. Zo neemt ze supplementen en is ze groot fan van Profhilo. Dat is een behandeling waarbij hyaluronzuur wordt ingespoten om collageen aan te maken. "Daarom laat ik al drie jaar om de zes maanden vijf prikjes in beide wangen zetten." Dat doet ze niet alleen in haar wangen, maar soms ook in haar hals en buik. 

Familie Pfaff viert 50-jarig huwelijk Jean-Marie en Carmen: 'Proficiat mama en papa'
Lees ook

Familie Pfaff viert 50-jarig huwelijk Jean-Marie en Carmen: 'Proficiat mama en papa'

Voor plastische chirurgie sluit ze niet helemaal de deur. "Wie weet, ik ben eerder voor operaties dan injecties. Wakker worden en een nieuw uiterlijk hebben", grapt ze. Zeventien jaar geleden onderging Debby een borstvergroting en is daar nog steeds tevreden over. De realityster heeft ook niks aan haar neus laten doen, ook al vermoeden mensen dat wel. 

En hoe blijft Debby zo slank? "Ik behoud mijn lijn vooral door gezonde voeding", vertelt ze. Verder loopt ze veel met haar hond om haar beweging te krijgen. 

Lees meer over
Debby Pfaff