Met de Noorderzon vertrokken

Mike opnieuw in tranen na kwetsen Noor: 'Ben emotioneel helemaal op'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLMike opnieuw in tranen na kwetsen Noor: 'Ben emotioneel helemaal op'
RTL

Mike heeft sinds het begin van 'B&B Vol Liefde' Noor over de vloer en ze zijn erg op elkaar gesteld. Toch kunnen de twee elkaar niet vinden in de zoektocht naar amor.

"Ik kan niet meer 100 procent geven"

Terwijl Mike graag zijn tijd spendeert met zijn logés Noor en Birthe, snakken zij naar quality time met de B&B-eigenaar. Iets wat hij niet door lijkt te hebben. Mike heeft sowieso moeite met het liefdesavontuur. "Ik voel dat het allemaal vermoeiend is. Weer iemand nieuw. In het begin had ik wel energie, maar het loopt langzaam leeg. Ik kan niet meer 100 procent geven."

Noor en Mike hebben voor de volgende dag een date staan. Dat de surfhunk Birthe meevraagt, is tegen het zere been van Noor. Zij voelt dat ze al een tijdje niet meer op dezelfde golflengte zitten. "Zonder dat ik daar ook maar enige inspraak in had, werd in één keer de date die Mike en ik samen hadden bedacht, gedeeld met een ander. Dat vond ik echt niet leuk."

Mike in tranen door vertrek Noor in B&B Vol Liefde: 'Ik snap het niet'
Lees ook

Mike in tranen door vertrek Noor in B&B Vol Liefde: 'Ik snap het niet'

Het wordt dus tijd om aan de blonde lokken van de waterliefhebber te trekken. "Ik vind het spannend om te zeggen, maar wat ik eigenlijk merk is dat ik je heel erg leuk vind", biecht Noor op. "Echt heel leuk."

Mike vindt het op zijn beurt moeilijk om, met het oog op de nog komende dames, zijn energie te verdelen. "Ik weet niet of ik het allemaal wel aankan." Wel merkt hij dat het liefdesavontuur dat B&B Vol Liefde heet een slechte invloed heeft op de band met Noor. "Op deze manier gaat het niet goed."

Mike kan Noor geen duidelijkheid geven en dat knaagt aan haar. "Ik merk dat het me teveel wordt allemaal en dat het me begint op te breken." Dan komen de tranen. "Ik wil ook dat iemand tegen mij kan zeggen: 'Ik vind je leuk.'" Hoewel Mike haar wel leuk vindt, weet hij niet of ze 'op dezelfde pagina zijn'. "Ik weet het ook niet meer", vertelt hij op camera. "Ik ben emotioneel helemaal op." 

De twee komen tot een drastisch besluit: Noor vertrekt. "Ik heb ook m'n grenzen en ik denk dat ik die qua mentale capaciteit heb bereikt", vertelt ze. "Ergens zit ik dan te denken: heb ik spijt? Omdat ik denk dat het wel iets had kunnen zijn. Ik had het graag anders gezien, omdat ik had willen weten hoe het was geweest als we wel voor elkaar waren gegaan." Toch is ze trots op haar beslissing om haar grenzen niet over te gaan.

Ook Mike houdt het niet langer droog. "Ik vind het gewoon kut", zegt hij huilend. "Ik vind het ook zielig dat zij moest huilen door deze hele situatie." Dan vertrekt Noor met de noorderzon en is het sprookje tussen de twee voorbij.

Wat de impact van het vertrek van Noor teweegbrengt bij Mike, zie je in het vervolg van B&B Vol Liefde. Het is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Bij Videoland kijk je de aflevering terug en vooruit.

Lees meer over
B&B Vol liefde