Niet zo Rosekleurig

Amy Rose helemaal klaar met moedermaffia: 'Kan er gewoon niet bij'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @amyrosedebruijnAmy Rose helemaal klaar met moedermaffia: 'Kan er gewoon niet bij'
RTL

De hoogzwangere Amy Rose, bekend van het tv-programma 'Winter Vol Liefde', heeft het helemaal gehad met de moedermaffia. Zij en Saul verwachten zeer binnenkort een kindje, en volgens Amy proberen andere moeders haar naar beneden te halen vanwege haar relatie.

"Er zijn gewoon andere moeders die mij helemaal met de grond gelijk maken"

Amy Rose vertelt in een TikTok-video dat de moedermaffia haar lastigvalt op 24Baby. Dat is een app waarmee je dingen bij kunt houden over je zwangerschap. Er is ook een forum waarop je in contact kunt komen met andere moeders. Amy kwam erachter dat anderen achter haar rug om over haar en Saul aan het praten waren op dat forum.

De realityster begrijpt daar niets van. "Als moeder zijnde moet je je daar veilig kunnen voelen. Er zijn gewoon andere moeders die mij helemaal met de grond gelijk maken. Ik kan er gewoon niet bij. In mijn woordenboek komt het niet voor om andere moeders met de grond gelijk te maken. Echt bizar!"

Amy Rose uit Winter Vol Liefde imiteert Els uit B&B Vol Liefde: 'Die is heel leuk'
Lees ook

Amy Rose uit Winter Vol Liefde imiteert Els uit B&B Vol Liefde: 'Die is heel leuk'

Amy Rose is momenteel 38 weken zwanger. Zij en Saul kondigden in maart aan een kindje te verwachten. Onlangs ging ze naar het ziekenhuis omdat haar baby ineens een stuk minder actief was in haar buik. Gelukkig bleek alles goed te zijn met het kindje en mocht ze weer naar huis.

Amy Rose hoopt snel te trouwen met Saul. Ze noemt hem de liefde van haar leven:

Lees meer over
Winter Vol Liefde