Promise to love you forevermore

ABBA-icoon Björn Ulvaeus verrast cast Mamma Mia! The Party

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPABBA-icoon Björn Ulvaeus verrast cast Mamma Mia! The Party
RTL

ABBA-zanger Björn Ulvaeus (79) heeft een verrassingsbezoek gebracht aan de cast van Mamma Mia! The Party, de dinnershow die vanaf september te zien is in de Rotterdamse Schiecentrale. De beroemde zanger en bedenker van de voorstelling kwam kijken bij de eerste repetities, die deze week zijn begonnen.

"Al onze audities heeft hij op afstand bekeken en hij heeft ons goedgekeurd"

Mamma Mia! The Party is een dinnershow waarin nummers van de Zweedse popgroep ABBA centraal staan. Het verhaal gaat over de eigenaar van een Griekse taverne en zijn familie. Voor de show wordt een Grieks dorp nagebouwd. Horace Cohen, Kaj van der Voort, Wieneke Remmers, Jeannine La Rose, Belle Zimmerman en Anouk Maas spelen de hoofdrollen.

ABBA ontvangt Zweedse Orde van Vasa, hoge koninklijke onderscheiding in Zweden
Lees ook

ABBA ontvangt Zweedse Orde van Vasa, hoge koninklijke onderscheiding in Zweden

Hoofdrolspeelster Maas vindt het 'ontzettend bijzonder' dat Ulvaeus aanwezig was om met de volledige cast de traditionele taart aan te snijden. "Al onze audities heeft hij op afstand bekeken en hij heeft ons goedgekeurd. En nu staat hij naast ons. Ik denk dat ik voor iedereen spreek als ik zeg dat dat veel voor ons betekent, vooral ook omdat we hem nu alles kunnen vragen."

De dinnershow gaat op 27 september in première. Björn zal daar ook bij aanwezig zijn.

Lees meer over
ABBA