BubbELS

Els van B&B Vol Liefde ontkurkt de champagne voor mijlpaal: 'Ongelofelijk'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© RTLEls van B&B Vol Liefde ontkurkt de champagne voor mijlpaal: 'Ongelofelijk'
RTL

Of het 'B&B Vol Liefde'-avontuur van Els toch nog succesvol eindigt is nog de vraag, maar de kijkers hebben haar in ieder geval in het hart gesloten. Als ze onlangs een Instagram-account opent, krijgt ze er in no time een rits volgers bij. Haar aantal volgers groeit zelfs zó snel, dat ze inmiddels een heuse mijlpaal heeft bereikt. En dat moet natuurlijk gevierd worden!

"Wij hebben vast een toast uitgebracht op voor mij een nieuwe mijlpaal!"

Els schrijft dat ze er een enerverende dag op heeft zitten. Ze heeft samen met een vriendin een terrasje gepakt in Laren en is vervolgens op bezoek geweest bij goede vrienden in Blaricum. Daar had ze iets te vieren, want ze zat op dat moment heel dicht bij de 100.000 volgers op Instagram. 'Dus er is een fles bubbELS opengemaakt en wij hebben vast een toast uitgebracht op voor mij een nieuwe mijlpaal! Twee weken geleden had ik nog geen social media', zo schrijft Els blij verrast. 

Instagram-account Els explodeert sinds haar exit in B&B Vol Liefde: 'Dankjulliewel!'
Lees ook

Instagram-account Els explodeert sinds haar exit in B&B Vol Liefde: 'Dankjulliewel!'

Toen ze na de gezellige avond thuis op bed neerplofte, zag ze dat ze inmiddels die mijlpaal heeft bereikt. 'Ongelofelijk… dankjulliewel!' Voor haar is het nieuws de kers op de taart. 'Wat een prachtige afsluiter en doe om 2 uur met een grote smile het licht uit… Mooie dag en lieve groet, Els.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

En het is niet alleen het aantal volgers dat Els gelukkig maakt. In haar liefdesleven blijkt het na B&B Vol Liefde namelijk ook érg goed te gaan, vertrouwt ze RTL Boulevard toe:

Lees meer over
B&B Vol liefde