Krijgt nog een staartje

Iris ondersteboven van nieuwe logé in B&B Vol Liefde: 'Stiekem mijn nummer 1'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLIris ondersteboven van nieuwe logé in B&B Vol Liefde: 'Stiekem mijn nummer 1'
RTL

Jan is de koning te rijk bij Iris in 'B&B Vol Liefde'. Maar daar kan weleens verandering in komen. Er is een nieuwe man op weg naar Griekenland en dat zorgt ervoor dat Jan (eindelijk) wat concurrentie voelt.

"Ik vind hem er spannend uitzien"

Jan geniet van het Griekse leven. Wetende dat buschauffeur Karel vandaag uitcheckt, kan er niets meer fout gaan voor Jan. Hij weet alleen niet dat er een nieuwe kaper op de kust is. Kapitein Peter koerst af op Griekenland met Iris' hart als eindbestemming. "Ik zoek echt een maatje", geeft hij aan. 

Bij aankomst heeft Iris niet direct tijd voor een warm welkom. "Die is druk aan het werk. Nu moet ik toch maar even wachten. Jammer natuurlijk, ik had liever er hup bovenop gesprongen, maar dat ging even niet." Gelukkig beëindigt Iris haar telefoongesprek en kunnen de twee elkaar ruimhartig begroeten met drie kussen en een knuffel. 

Iris berispt Jan na gênante blunder in B&B Vol Liefde: 'Op en top haantjesgedrag'
Lees ook

Iris berispt Jan na gênante blunder in B&B Vol Liefde: 'Op en top haantjesgedrag'

Iris is onder de indruk van de nieuwe casanova in haar B&B. "Het is eerste wat ik zag: een leuke man. Ik vind hem ook leuk qua uiterlijk", biecht ze op. Iris keek erg uit naar zijn komst: "Op mijn lijstje was hij stiekem nummer één." 

Tijdens de rondleiding wordt Peter 'geconfronteerd' met Jan, die inmiddels bij het meubilair hoort. "Een huisgenoot vind ik wat minder, ik ben op m'n privacy gesteld. Dat er een vrouw naast me ligt, vind ik wat anders. Maar dat ik m'n ruimte moet delen met een man… Ik moet er maar aan gaan werken dat hij wat sneller weggaat", lacht hij. 

Jan is op zijn beurt ook niet onder de indruk. "Hij heeft die kritische leeftijd waarbij een staartje nog net kan", vertelt hij over de haardracht van Peter. "Maar oudere mannen met staartjes, daar ga ik niet recht op af om een praatje mee te maken." 

Iris heeft inmiddels een tête-à-tête met haar nieuwe hartendief. "Gelijk ging het gesprek met Peter heel makkelijk", glundert ze. "Hij heeft een boot, een B&B, hij houdt van dansen, hij kan behoorlijk goed paardrijden en we houden beiden niet van koken, dus we zijn helemaal op één lijn. Helemaal leuk."

Niet alleen op inhoudelijk vlak is Iris benieuwd naar de kapitein, zijn kapsel houdt haar ook bezig. "Ik vind hem er spannend uitzien. Dat haar… ik ben wel benieuwd hoe dat is als het los is. Een beetje chaotisch, denk ik." 

Hoe Peter een weg naar het hart van Iris danst, zie je in het vervolg van B&B Vol Liefde. Het programma is elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Bij Videoland kijk je de afleveringen terug en vooruit. 

Lees meer over
B&B Vol liefde