Oost, west, Thijz best

Thijz 'smoorverliefd' na zoen met Yvonne, maar zij vertrekt in B&B Vol Liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLThijz 'smoorverliefd' na zoen met Yvonne, maar zij vertrekt in B&B Vol Liefde
RTL

De zon schijnt in 'B&B Vol Liefde', maar dat is niet het enige wat er straalt. Thijz heeft een glimlach van oor tot oor nu de vonk tussen hem en Yvonne is overgesprongen.

"Aan de andere kant verlang ik naar je"

Thijz en Yvonne verschijnen glunderend van romantiek aan de picknicktafel om hun eerste kop koffie van de dag te drinken. Hand in hand en zwijmelend kijken ze elkaar in de ogen. Wat is hier gebeurd? "Thijz heeft besloten: ik ga er gewoon voor", vertelt Yvonne over de voorgaande avond. "Dus hij kwam binnen en kuste me vol op de mond. Daarmee was het bezegeld, eigenlijk." 

"Die rammelende skeletten zoenen met elkaar", grapt Thijz aan tafel. "We doen dingen die we altijd hebben gedaan. We zijn mensen en er zit een datum aan, maar dat is helemaal niet erg. Aan jou zie je dat niet hoor", zegt de campingeigenaar over hun kalverliefde op latere leeftijd. "Ik voel me niet oud", geeft Yvonne aan. "Je bent ook niet oud. Jij denkt dat ik een dame die over de datum is nog leuk vind, nou jij hebt je houdbaarheidsdatum nog lang niet bereikt", antwoordt hij.

Het hart van de bromsnor is gaan smelten. "Ik denk dat wij het heel gezellig hebben", vervolgt hij. "Het zou zomaar kunnen dat het met dit evenement niet stopt. Hoe denk jij daarover?" vraagt hij aan Yvonne. "Met mijn gevoel zit het wel goed", vertelt ze. Thijz geniet van het moment dat zij haar vingers door zijn haar haalt. "Dat is zorg en dat voelt heel lekker."

Yvonne knipt haar van Thijz af in B&B Vol Liefde: 'Kan niet veel slechter'
Lees ook

Yvonne knipt haar van Thijz af in B&B Vol Liefde: 'Kan niet veel slechter'

Met de zoen is de eerste stap in hun romance gezet. "We kunnen nog wel meer stappen zetten en kijken of daar waar we allebei een beetje bang voor zijn, namelijk commitment, wegslijt en dat het overgaat van aangetrokken zijn tot elkaar naar liefde. Je valt opeens uit de hemel hier op dat terrein, vervolgens breng je m'n hoofd op hol en in verwarring. Ik vind het echt zo verschrikkelijk leuk dat je op de camping gekomen bent", gaat Thijz door met zijn lofzang. 

Maar hun prille liefdesgeluk is van korte duur. Het liefdesavontuur gaat erg snel en Yvonne wil afstand nemen om het te laten bezinken. "Het is goed om even tot mezelf te komen of mijn gevoel hetzelfde blijft. Even weg, even pas op de plaats. Ik hoop dat het gemis heel sterk is en dat je denkt: dit is een goede keuze."

Thijz snapt wel dat ze tijd nodig heeft, maar vindt het ook een onwennige situatie. "Ik ben al de hele week smoorverliefd op je, maar er zaten zoveel rare dingetjes in de weg. Nu het besluit eenmaal genomen is, ben ik zo blij daarmee." Het vertrek voelt raar voor hem. "Omdat ik aan de ene kant blij ben dat we even wat tijd krijgen voor onszelf, maar aan de andere kant verlang ik naar je." Toch weten ze dat dit goed is voor hun prille relatie. Na een gedicht van Yvonne, een innige omhelzing en heel wat gezoen vertrekt ze.

De relatiestatus van Thijz is nog maar net aangepast als liefdeskandidaat nummer vijf, José, nietsvermoedend onderweg is. Thijz is niet voorbereid op de komst van een nieuwe logé. "Het is een wonderlijke situatie", vertelt hij haar. "Ik ben geloof ik verliefd geworden", biecht Thijz meteen op. "Ach, mooi", zegt José. 

José, die ook een camping runt in Frankrijk, vindt het jammer dat ze geen kans op liefde krijgt, maar vindt het anderzijds leuk dat Thijz het geluk wel heeft gevonden. Ze belooft in ieder geval een dag te blijven om te kijken of er vriendschap ontstaat. Hoewel Thijz het gezellig vindt met José, mist hij Yvonne nu al. "Vooralsnog denk ik dat ik het wel leuk zou vinden als ik die prachtige billen van Yvonne zou zien rondscharrelen, als ik zo vrij mag zijn", zegt hij. 

Of en wanneer Yvonne terugkeert in B&B Vol Liefde, zie je in het vervolg van het programma. B&B Vol Liefde zie je van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur bij RTL 4. Bij Videoland kun je alvast vooruitkijken. 

Lees meer over
B&B Vol liefde