Guess who's B&Back

Malgosia deelt veelzeggende beelden met Albert in Spanje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/Instagram @xmalgorzatulakaszczykxMalgosia deelt veelzeggende beelden met Albert in Spanje
RTL

Door haar pijnlijke vertrek in 'B&B Vol Liefde' zag het er niet naar uit dat Malgosia nooit meer iets met Albert te maken wilde hebben. Het zal veel fans daarom wellicht verrassen dat de Poolse blondine nu liefdevolle beelden met de kasteelheer deelt op Instagram.

In een video is te zien hoe Malgosia Albert een dikke pakkerd op zijn wang geeft. Het betreft beelden van een aantal maanden geleden. Doordat ze dit gezellige filmpje nu nog deelt, lijkt het erop dat ze geen wrok (meer) koestert naar Albert. Ook deelt ze een selfie met Joyce. 

Verder deelt Malgosia een eerder opgenomen video vanuit de kamer waar ze tijdens de opnames van B&B Vol Liefde al in verbleef. Inderdaad: waar ze het bed met Albert deelde en zijn peuken nog op het nachtkastje lagen. 

© Instagram @xmalgorzatulakaszczykx
© Instagram @xmalgorzatulakaszczykx
© Instagram @xmalgorzatulakaszczykx

Malgosia is een van de meestbesproken kandidaten van dit B&B Vol Liefde-seizoen. Door haar sekscapade met Albert, maar ook door het nieuws dat zij in de gevangenis heeft gezeten. Daar lees je hier meer over.  

Dat er geen spanningen zijn met Joyce, de 'puppy' op wie Albert zo dol is, bleek onlangs wel toen Joyce grappige beelden deelde van hun 'inbraak' bij Albert:

Lees meer over
B&B Vol liefde