B&Bed gedeeld

Malgosia over seks met Albert: 'Voor mij niet alleen maar lust'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLMalgosia over seks met Albert: 'Voor mij niet alleen maar lust'
RTL

Malgosia, die we inmiddels allemaal kennen uit 'B&B Vol Liefde', heeft uitgehaald naar B&B-eigenaar Albert. Volgens haar loog de kasteelheer vanaf de eerste dag en was er vanuit haar kant echt niet alleen sprake van lust toen de twee seks hadden.

"Dat klopt niet!"

Albert deelde in de aflevering van maandag een pikant geheim met deelnemer Joyce. Hij onthulde dat hij, voordat Joyce haar intrede in zijn kasteel deed, een nachtelijk avontuurtje met Malgosia heeft gehad. Dat is gebeurd op de derde avond, toen Albert en Malgosia nog met zijn tweetjes waren. Volgens Albert was er geen sprake van liefde, maar alleen van lust.

Malgosia denkt daar duidelijk anders over. Zij reageert op een reactie van een kijker in een Facebook-groep van B&B Vol Liefde-fans. De kijker beweert dat het 'prima is als twee volwassen mensen met elkaar in bed belanden, ook al is het alleen maar lust'. Volgens Malgosia is daar niets van waar. 'Dat klopt niet! Voor mij was dat niet alleen maar lust, hij loog vanaf de eerste dag!' reageert ze.

Albert doet 'seksbiecht' in B&B Vol Liefde: 'Ik ben een stoute jongen geweest'
Lees ook

Albert doet 'seksbiecht' in B&B Vol Liefde: 'Ik ben een stoute jongen geweest'

Malgosia vertelde zelf ook in het tv-programma een avontuurtje met Albert te hebben gehad. Ze probeerde dat voor de camera te bewijzen door te laten zien dat zijn sigaretten naast haar bed lagen. Volgens Albert bleef het bij één keer, volgens Malgosia is de kasteelheer twee avonden bij haar in bed beland.

Lees meer over
B&B Vol liefde