Babygirl

Nicole Kidman kust Halina Reijn op Filmfestival van Venetië

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNicole Kidman kust Halina Reijn op Filmfestival van Venetië
RTL

Nicole Kidman (57) is enthousiast over haar samenwerking met Halina Reijn (48). De Australische actrice is te zien in de nieuwe film 'Babygirl', van de Nederlandse regisseur. Op het Filmfestival van Venetië, waar de film in première gaat, zei Nicole vrijdag dat ze het 'heel bevrijdend' vond om met Halina samen te werken.

"Ik wist dat ze me niet zou uitbuiten"

De film gaat over een topvrouw (Nicole Kidman) die haar carrière en gezin op het spel zet wanneer ze een affaire begint met haar veel jongere collega, gespeeld door Harris Dickinson. "Dit is het verhaal van een vrouw en het is, hoop ik, een heel bevrijdend verhaal", zei Nicole tijdens de persconferentie van Babygirl. "Het wordt verteld door een vrouw, vanuit haar perspectief. Halina heeft het geschreven en geregisseerd, dat maakt het voor mij zo uniek. Dat ik hieraan met een vrouw mag werken was heel dierbaar en voelde heel bevrijdend."

Nicole Kidman vol lof over Halina Reijn: 'Ze was heel beschermend'
Lees ook

Nicole Kidman vol lof over Halina Reijn: 'Ze was heel beschermend'

Nicole zei verder dat Halina haar heel gemakkelijk liet voelen op de set en kuste haar tijdens het persgesprek ook liefkozend op haar hoofd. "Ik wist dat ze me niet zou uitbuiten. Ik voelde me niet uitgebuit, ik voelde me heel erg onderdeel van de film. Iedereen zorgde goed voor elkaar, we waren allemaal heel aardig en hielpen elkaar. Het voelde heel echt, maar aan de andere kant ook beschermd."

Halina en Nicole op het Filmfestival van Venetië© ANP
Halina en Nicole op het Filmfestival van Venetië

RTL Boulevard sprak Halina over haar succes in Amerika: 

Lees meer over
Halina ReijnNicole KidmanFilmfestival van Venetië