Even tot emotien tellen

Pak de tissues er maar bij: Mike weer in tranen in B&B Vol Liefde na teleurstellen logés

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLPak de tissues er maar bij: Mike weer in tranen in B&B Vol Liefde na teleurstellen logés
RTL

Het zit Mike in 'B&B Vol Liefde' niet mee. Hij ging het liefdesavontuur positief tegemoet, maar het bezoek van de vele dames kostte hem ook veel energie. Voor één vrouw ging zijn hart sneller kloppen dan voor de anderen: Noor. Hij beloofde haar dat ze mocht terugkomen, maar dan moest hij nog wel afscheid nemen van Robin en Kia.

"Ik probeer gewoon het beste te doen"

Mike wordt wakker na een wild feestje met Robin en Kia. Er is veel alcohol gedronken, waarna iedereen brak wakker wordt. Mike wekt Kia door bij haar in bed te kruipen. Daar onthult hij dat er is geskinnydipt. 

Aan de ontbijttafel wordt de feestvreugde snel de kop ingedrukt. Mike moet de meiden iets vertellen. Hij laat weten dat hij de dag ervoor Noor heeft gezien. "Met haar heb ik de meeste klik", vertelt hij, waarna hij de dames laat weten dat ze gaan vertrekken. Kia heeft het lastig met de mededeling en laat haar tranen de vrije loop. "Ik vind het wel intens", zegt ze. "Het raakt me wel." Dan kan ook Mike het niet drooghouden. "Ik probeer gewoon het beste te doen", snikt hij. 

Mike opnieuw in tranen na kwetsen Noor: 'Ben emotioneel helemaal op'
Lees ook

Mike opnieuw in tranen na kwetsen Noor: 'Ben emotioneel helemaal op'

"Het is een gekke wending", zegt Kia achteraf met betraande ogen. "Het is een andere vibe dan het gisteravond was." Ze kan haar emoties niet bedwingen. "Je raakt erg gehecht aan elkaar, omdat je 24/7 op elkaars lip zit. Het is ook jammer dat het op deze manier afloopt, omdat het niet volledig de kans heeft gekregen waar ik op had gehoopt." Robin is er nog niet zo lang en heeft daarom minder moeite met het aanstaande vertrek. "Het is goed zo, maar het is wel jammer." 

Nu de dames de Spaanse laan uit zijn gestuurd en Mike zich opgelucht voelt, is het tijd voor Noors rentree. Het is alsof ze nooit is weggeweest. "Het is heel fijn om haar weer te zien. Het is een rustgevoel en gewoon leuk", zegt Mike over haar komst. "Het voelt een klein beetje als een nieuw begin eigenlijk. Het is allemaal gebeurd, maar het is toch alsof ik met een schone lei hier binnenstap", aldus Noor. 

Noor is benieuwd hoe het afscheid met de andere dames is verlopen. "Het was sad", blikt Mike terug, wiens tranen weer gedroogd zijn. "Ze vroegen: 'Ben je verliefd?' Ik zeg: 'Ik ben niet verliefd, maar ze was wel één van de eersten, dus met haar heb ik misschien iets meer een klik", vertelt hij aan Noor. Zij staat met haar oren te klapperen, laat ze vervolgens op camera weten. "Ik dacht: hallo. Zeg je nou dat als ik op een ander moment was gekomen, dat die klik er dan niet was geweest? Ik dacht, wat zeg jij nou?" 

Of het vuur tussen Mike en Noor nu echt gaat branden, moet nog blijken. B&B Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur op RTL 4 te zien. Bij Videoland kijk je de afleveringen terug en vooruit. 

Lees meer over
B&B Vol liefde