An krijgt er niet genoeg van

Anja en Peter kunnen niet van elkaar afblijven in B&B Vol Liefde: 'Verrassend heerlijk'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLAnja en Peter kunnen niet van elkaar afblijven in B&B Vol Liefde: 'Verrassend heerlijk'
RTL

Anja's liefdesavontuur in 'B&B Vol Liefde' zit er bijna op. Alleen Peter, die inmiddels tot het meubilair behoort, is nog over. En dat vindt Anja heel erg prettig. Maar is hij ook de ware voor haar?

"Ik zou zeker met Anja de laatste fase van mijn leven willen doorbrengen"

Voor het eerst laat Anja iemand toe tijdens haar ochtendritueel, dat bestaat uit een kopje koffiedrinken in de tuin van haar chambres d'hôtes. "Ik heb altijd geweten dat ik dingen heel goed los kan laten of delen, als het maar met de geschikte persoon is, en dat is Peter." Hij is dan ook erg blij met deze nieuwe stap in hun relatie. "Zij tolereert iemand in haar omgeving en dat ben ik dan. Dat was gezellig met een bakkie koffie in de tuin."

Anja is helemaal klaar met Jan in B&B Vol Liefde: 'Even geen verhaal meer'
Lees ook

Anja is helemaal klaar met Jan in B&B Vol Liefde: 'Even geen verhaal meer'

Hoewel de twee elkaar steeds meer toelaten, wordt er nog niet gesproken over een relatie. "Ik zou hem beter willen leren kennen", zegt Anja. "Dat gaat dan ook duidelijk maken hoe dat contact verder gaat verlopen en in welke vorm. (…) Hij is mijn beste maatje en wat dat verder gaat worden staat open." Als het aan Peter ligt, gaan ze op de romantische tour verder. "Ik zou zeker met Anja de laatste fase van mijn leven willen doorbrengen." 

Peter is dan ook benieuwd hoe Anja daartegenaan kijkt. "Ik vind jou een heel leuke, aangename, warme man. Je hebt humor. (…) Jij begrijpt gewoon hoe ik in elkaar zit", vertelt ze. "Jij hebt een plek in Nederland, ik heb een plek hier." Anja wil eerst even rust na dit avontuur. "Maar dan wil ik jou wel graag weer zien." 

Peter geeft Anja al langere tijd een 'nachtkus' voor het slapen gaan. Maar de lippen van An en Peet ontmoeten elkaar nu ook overdag. "Met Anja zoenen is verrassend heerlijk", biecht Peter op. Met een fles champagne, die ze bij haar kennismakingsgesprek met Art Rooijakkers van de presentator kreeg, toost ze met Peter op het liefdesavontuur.

B&B Vol Liefde zie je alleen woensdag en donderdag nog om 20.30 uur bij RTL 4. Bij Videoland kijk je alvast vooruit. Daar kun je natuurlijk ook het hele seizoen terugkijken.

Lees meer over
B&B Vol liefde