B&Bold move

Robert Jan sluit B&B Vol Liefde-avontuur zoenend af: 'Smaakt naar meer'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLRobert Jan sluit B&B Vol Liefde-avontuur zoenend af: 'Smaakt naar meer'
RTL

Robert Jan beet in de eerste aflevering van het vierde seizoen van 'B&B Vol Liefde' het spits af met zijn liefdesavontuur. Hij heeft heel wat leuke dames over de vloer gehad, maar nu het einde nadert maakt ook hij zijn keuze.

"Hij kust goed. Hij heeft heel lekkere lippen"

"Vandaag maak ik keuzes", vertelt Robert Jan. In zijn B&B lopen Esther en Suzanne nog rond. Maar van een driehoeksverhouding is geen sprake, zo merkt Esther ook. "Tijd is wel een dingetje", vertelt ze aan de landheer. "En omdat we weinig tijd hebben, heb ik niet het idee dat ik jou als mens kan doordringen." Esther besluit dan ook, voor Robert Jan iets kan zeggen, om Schotland te verlaten. "Stoer dat je gekomen bent", zegt hij. 

In haar vlog blikt Esther terug op haar exit:

Robert Jan verwelkomt Esther in B&B Vol Liefde: 'Hier gaan we mee stoeien'
Lees ook

Robert Jan verwelkomt Esther in B&B Vol Liefde: 'Hier gaan we mee stoeien'

Suzanne is blij met het vertrek van haar laatste concurrent. Zij is inmiddels tot over haar oren verliefd op Robert Jan. "Ik vind jou echt superleuk", vertelt ze. "Mijn hartje is helemaal open." Robert Jan is blij met de ontboezeming. "Wat lief dat je dat zegt."

Het is voor Suzanne duidelijk: Robert Jan is de ware. "Je bent echt een heel leuke vent. Je hebt zoveel te vertellen en op zo'n leuke manier. En zo charmant…" gaat ze verder. Dan is het aan Robert Jan om zijn gevoelens te delen. "Je bent natuurlijk een gekkie", vertelt hij haar. "En een waanzinnige flapuit. Ik heb ontzettend om je gelachen."

"Kriebels? Voor mij is het al een stadium dat ik het heel erg naar m'n zin heb en die verbinding voel. Daar ga ik eerst mee aan de slag. Ik ga al heel ver door dit te zeggen. Ik heb het naar m'n zin. Kijk naar m'n gezicht, ik heb een grijns", vertelt Robert Jan glunderend. "Nou, hoe fijn is dat?" 

Robert Jan vraagt dan ook of Suzanne langer wil blijven om te onderzoeken of het echt zo leuk is samen, zonder de camera's erbij. "Zeker", antwoordt ze. Ook zal hij naar haar thuisland moeten komen om een kijkje te nemen in haar leven. "Als hij in Nederland komt, moet hij zeker zijn tweedpakje thuislaten", besluit ze. "Kleren maken de man. Ik vind het toch leuk als een man er leuk uitziet, dan heb je iets van: daar wil ik in bijten. Bij zo'n tweedjasje denk ik niet: nou, daar wil ik in bijten", grapt ze.

De twee sluiten hun liefdesavontuur voor de camera met een kus af. "Hij kust goed. Hij heeft heel lekkere lippen, dus dat smaakt naar meer." Met Robert Jan aan haar zijde in het prachtige Schotland lijkt het eind goed, al goed. "Zijn we gelukkig?" vraagt Suzanne aan Robert Jan. "Jawel, als ik zo naar je kijk en jij naar mij, dan is daar geen twijfel over mogelijk toch?" 

Of Robert Jan en Suzanne bij elkaar blijven, zie je in de reünie-aflevering van B&B Vol Liefde. Die zie je morgen om 20.30 uur bij RTL 4 óf nu al bij Videoland. 

Lees meer over
B&B Vol liefde