Niet leuk, héél leuk

Els van B&B Vol Liefde geniet na van verrassing Frank Dane

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram: @whoels.elsEls van B&B Vol Liefde geniet na van verrassing Frank Dane
RTL

Els is door haar deelname aan 'B&B Vol Liefde' in één klap een bekende Nederlander geworden. Op sociale media neemt ze haar volgers mee in haar avonturen en laat ze zien wat er de afgelopen tijd allemaal op haar pad komt. Wie ook zo'n Els-fan is? Frank Dane (43). De nieuwbakken realityster verraste Frank op Radio 538 en geniet daar stevig van na.

"Dankjulliewel voor een heel leuke verrassingsactie"

Els schrijft bij een paar foto's van haar en Frank in de studio: 'Afgelopen vrijdag kreeg ik een telefoontje van RTL of ik Frank Dane zou willen verrassen als 'cadeautje' voor zijn verjaardag.' Ze vervolgt dat ze van tevoren natuurlijk niets mocht zeggen op haar sociale media, maar dat ze maandag om 17.00 uur bij Talpa in Hilversum werd verwacht. 'Frank was druk met zijn uitzending en in één keer, tadaaaa, kom ik binnen met een bos bloemen', pent ze.

Els bedankt Radio 538 voor het organiseren van de verrassing. 'Het was echt zo leuk en ook het team rond Frank, Airen, Iris en Jelte... Dankjulliewel voor een heel leuke verrassingsactie!' sluit ze haar bericht af.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Els van B&B Vol Liefde geeft 'respectloze' haters een standje
Lees ook

Els van B&B Vol Liefde geeft 'respectloze' haters een standje

In de video hieronder zie je hoe Els Frank verrast in de studio. De twee gingen samen een hapje eten. "Thuis krijg ik groen licht, hoor!" grapte Frank nog. "Als ik naar huis bel en zeg: 'Els komt erbij', dan krijg ik een oké. Wij kunnen met z'n drieën gewoon verder." Waarop Els mysterieus reageerde: "Maar misschien krijg ik wel met iemand anders problemen." Heeft zij na B&B Vol Liefde dan toch nog de liefde gevonden?

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het idee om Els naar de studio van Radio 538 te halen, ontstond door een uitspraak van Frank over zijn verjaardag. Airen Mylene vroeg Frank namelijk wat hij voor zijn verjaardag wilde hebben. Ze vond het lastig om een cadeautje te verzinnen, omdat hij in haar ogen 'alles al heeft'. Uiteindelijk liet Frank weten dat het hem wel leuk leek om 'een avondje met Els' te spenderen. Zo gezegd, zo gedaan: Els kwam Frank persoonlijk feliciteren in de studio met bloemen en een handgeschreven kaartje. 

Volgers van Els reageren massaal op haar verrassingsbezoek aan Frank. Iemand schrijft: 'Heel leuk dat dit soort mooie dingen voortkomen uit deelname aan B&B.' Een andere volger reageert: 'Dat was niet leuk, dat was héél leuk', verwijzend naar de bekende uitspraak van Els over Robert Jan in B&B Vol Liefde.

Els vertelde eerder aan RTL Boulevard over haar leven na haar deelname aan B&B Vol Liefde. Ze vertelde toen ook dat het 'heel goed gaat' in de liefde. De video bekijk je hieronder.

Lees meer over
Radio 538B&B Vol liefde