Iris hij niet

Iris uit B&B Vol Liefde moet het even zonder haar nieuwe liefje doen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLIris uit B&B Vol Liefde moet het even zonder haar nieuwe liefje doen
RTL

Iris uit 'B&B Vol Liefde' heeft aan haar zoektocht naar de liefde in het programma geen liefje overgehouden. Maar niet lang na de opnames kwam er toch iemand op haar pad. Al moet ze die wel missen, vertelt ze in 'Renze'.

"Ik hoop hem in oktober drie dagen te zien"

Iris onthulde in de reünieaflevering van B&B Vol Liefde dat ze een Griekse man aan de haak heeft geslagen na haar liefdesavontuur in het programma. Waarom lukte het niet met een Nederlander, maar wel met Griek Sakis, vraagt Renze Klamer zich af. "Misschien is het het temperament", zegt de realityster. Al denkt deelnemer Joyce, die ook in het programma zit, dat het te maken heeft met de 'wilde seks', waar Iris op zoek naar was. Daar kan Iris wel om lachen. 

Iris uit B&B Vol Liefde stelt nieuwe huisregels op na afscheid Peter
Lees ook

Iris uit B&B Vol Liefde stelt nieuwe huisregels op na afscheid Peter

Het is voor het tweetal nog niet mogelijk om dagelijks in elkaars armen te liggen. "Helaas woont hij in Duitsland. Hij is hier wel geboren", vertelt ze. "Hij is hier af en toe. Ik hoop hem in oktober drie dagen te zien. Het is nog een beetje een langeafstandsrelatie." Toch lijkt er licht aan het einde van de tunnel. "Hij wil hier heel graag terugkomen. Daar is hij al jaren mee bezig, dat heeft niets te doen met mij. En ik hoop dat van ganser harte."  

Het liefdesavontuur van Iris sprong enorm in het oog, zo ook bij Gert Verhulst. In de video hieronder laat hij zijn licht schijnen over haar zoektocht naar de liefde.

Lees meer over
B&B Vol liefde