Speed(n)o

Iris uit B&B Vol Liefde stelt nieuwe huisregels op na afscheid Peter

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLIris uit B&B Vol Liefde stelt nieuwe huisregels op na afscheid Peter
RTL

B&B-eigenaresse Iris ontving wekenlang meerdere mannen in haar Griekse stulpje. In 'B&B Vol Liefde' was te zien hoe Iris het gezellig had met onder andere Peter. Na zijn afscheid wil ze het rigoureus anders gaan doen, hint ze op social media.

"In de zomer van 2025 laat ik niemand meer binnen in zo'n zwembroekje"

Op Instagram deelt Iris in haar Stories een aantal foto's van Peter in een speedo. Ze schrijft erbij: 'Ben nieuwe huisregels aan het maken. In de zomer van 2025 laat ik niemand meer binnen in zo'n zwembroekje.' Ze ziet er zelf de humor wel van in, aangezien ze haar bericht afsluit met een lach-emoji. 

Peter in zijn fameuze speedo© Instagram: @irisvillasgreece
Peter in zijn fameuze speedo

In de voorlaatste aflevering van B&B Vol Liefde is te zien dat Iris afscheid moet nemen van Peter. Uiteindelijk bleek er tussen de twee niks meer te zijn dan alleen 'een leuke flirt'. Peter had weliswaar een klik met Iris, maar hij zag het niet zitten om naar Griekenland te verhuizen voor de liefde. 

Jan, die nu alleen overblijft bij Iris, was zoals hij dat noemt flabbergasted door het vertrek van Peter. "Tussen mij en Iris zit het best goed", voegde hij eraan toe. Of het daadwerkelijk is uitgelopen op een relatie, is te zien in de reünie-aflevering van het programma. 

Het ziet er niet naar uit dat Studio 100-baas en B&B Vol Liefde-fan Gert Verhulst een kamer bij Iris Villas gaat boeken...

Lees meer over
B&B Vol liefde