B&Boot Vol Liefde

Malgosia uit B&B Vol Liefde geeft duidelijkheid over 'relatie' met Peter

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @xmalgorzatalukaszczykxMalgosia uit B&B Vol Liefde geeft duidelijkheid over 'relatie' met Peter
RTL

Malgosia heeft meer duidelijkheid gegeven over haar 'relatie' met 'B&B Vol Liefde'-deelnemer Peter. Via Instagram Stories beantwoordt de realityster meerdere vragen van fans over deze ontluikende liefde.

"Peter is een leuke, warme, eerlijke man"

Hoewel Malgosia in eerste instantie liefde zoekt bij Albert, heeft ze die nu ergens anders gevonden. Peter, die naar Griekenland ging voor Iris, probeert het hart van de Poolse schone te veroveren. Op de reünie van het programma sprak Peter haar aan en sindsdien zien ze elkaar 'bijna elke dag'.

Of Malgosia al echt verliefd is, kan ze nog niet zeggen, maar ze voelt wel vlinders. 'We zijn goed gestart', schrijft ze op Instagram. Als iemand dan aan haar vraagt wat ze zo leuk aan Peter vindt, zegt ze: 'Peter is een leuke, warme, eerlijke man.' 

Er zijn wel een aantal dingen die Malgosia aan Peter heeft opgedragen. Zo moest hij zijn staartje afknippen, anders zou ze 'hem niet eens daten', en heeft ze hem ook 'naar de tandarts gestuurd' voor zijn gebit.

Malgosia en Peter uit B&B Vol Liefde kussen er lustig op los: 'Zo leuk dit'
Lees ook

Malgosia en Peter uit B&B Vol Liefde kussen er lustig op los: 'Zo leuk dit'

Afgelopen zaterdag deelde Malgosia een video waarin ze zichzelf zoenend met Peter filmde. "Hallo, ik ben op een schip bij Peter, mijn seriemoordenaar", zegt Malgosia in de video, verwijzend naar een opmerking die Rob Goossens in RTL Boulvard over Peter maakte. "Deze hit man is ingehuurd om wat probleempjes op te lossen." Vervolgens zegt Peter: "Ik weet niet hoe ze het gaat betalen, maar..." waarna hij haar een zoen geeft.

In Spanje werd eerder al duidelijk dat er geen liefdesklik tussen Albert en Malgosia zou ontstaan. Dat zorgde voor een grote teleurstelling bij haar. De twee hebben nog 'af en toe contact', maar hij blijft 'een kind', sneert Malgosia op social media. 

Lees meer over
B&B Vol liefde