B&Boot vol liefde

Malgosia en Peter uit B&B Vol Liefde kussen er lustig op los: 'Zo leuk dit'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @xmalgorzatalukaszczykxMalgosia en Peter uit B&B Vol Liefde kussen er lustig op los: 'Zo leuk dit'
RTL

Malgosia probeerde tevergeefs het hart (en bed) van Albert te veroveren in 'B&B Vol Liefde'. In datzelfde programma probeert Peter in Griekenland Iris voor zich te winnen. Maar Malgosia deelde zaterdag op Instagram een video waarin zij kust met Peter. Wat is hier aan de hand?

"Ik weet niet hoe ze het gaat betalen, maar..."

Het is al een tijdje duidelijk dat er behalve wat intimiteit geen liefdesklik was tussen Albert en Malgosia. Teleurgesteld en in tranen keerde zij terug naar Nederland. Maar Peter is voor de televisiekijkers nog steeds bij Iris in Griekenland. De video in de Instagram Stories van Malgosia lijkt dan ook een flinke spoiler te bevatten.

Malgosia beleeft 'sneue aftocht' in B&B Vol Liefde: 'Dag Albert'
Lees ook

Malgosia beleeft 'sneue aftocht' in B&B Vol Liefde: 'Dag Albert'

"Hallo, ik ben op een schip bij Peter, mijn seriemoordenaar", zegt Malgosia in de video terwijl ze intiem met Peter te zien is. Rob Goossens heeft Peter in RTL Boulevard een seriemoordenaar genoemd en daar lijkt Malgosia naar te verwijzen. "Deze hit man is ingehuurd om wat probleempjes op te lossen", vertelt hij mysterieus. "Ik weet niet hoe ze het gaat betalen, maar..." Peter onderbreekt zijn zin door met Malgosia te kussen. 

In de video erna zien we meer van het schip van kapitein Peter. Malgosia laat de boot van binnen zien. "Zo leuk dit", geeft ze aan. Ook valt op dat de paardenstaart van Peter heeft plaatsgemaakt voor een kortere coupe.

Malgosia kwam tijdens haar deelname in het nieuws toen RTL Boulevard kon brengen dat de realityster 'enkele maanden in een beperkt beveiligde instelling verbleef, op verschillende locaties'. Je ziet er in de video hieronder meer over. 

Lees meer over
B&B Vol liefde