Iris iets aan het opbloeien

Iris ziet 'stoute' Peter wel zitten in B&B Vol Liefde: 'Wil ik wat mee uitproberen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLIris ziet 'stoute' Peter wel zitten in B&B Vol Liefde: 'Wil ik wat mee uitproberen'
RTL

Iris is in 'B&B Vol Liefde' druk met de voorbereidingen van haar dansavond die ze organiseert in haar bed and breakfast. Dat klinkt als muziek in de oren van haar nieuwste liefdeskandidaat, stijldanser Peter.

"Hij is best een lekkerding"

Peter is dol op het liefdesavontuur, maar vindt het jammer dat hij zijn onderkomen moet delen met Jan. "Dat vind ik wel even primitief", geeft hij aan. "Ik vind het eigenlijk helemaal niets, als ik het zo mag zeggen." 

Ondertussen vertelt Iris aan haar schoonmaakster, die tevens een goede vriendin is, wat ze van Peter vindt. "Hij is heel aardig", zegt ze. "Ik vind het leuk hoe hij eruitziet. Het is geen grijze muis. Je weet dat ik een beetje van de leuke, maar gekke mannen ben." Iris is behoorlijk onder de indruk van haar logé. "Ik vind z'n uiterlijk leuk. Ik vind z'n manier van doen leuk en zijn levensstijl spreekt mij heel erg aan." 

Iris heeft een uitje met Peter in een jeep achter de rug en daar zijn pikante foto's van geschoten. "Jullie zien er erg close uit", laat een andere vriendin aan Iris weten. "We vonden het prachtig om even foto's van ons te maken. Dus hij hield me vast en bam: hij gaf mij een kus", vertelt ze over het uitje. "Dus hij is genoeg stout."

Iris ondersteboven van nieuwe logé in B&B Vol Liefde: 'Stiekem mijn nummer 1'
Lees ook

Iris ondersteboven van nieuwe logé in B&B Vol Liefde: 'Stiekem mijn nummer 1'

Ook laat ze haar ondeugende gedachten de vrije loop. "De fysieke aantrekkingskracht vind ik heel erg belangrijk en hij is best een lekkerding. Hij is een beetje stout, hij is interessant. Daar wil ik wel wat mee uitproberen", zegt Iris.

Jan ziet met lede ogen aan hoe zijn Iris fantaseert over de horizontale tango met Peter. "Ik heb de indruk, als ik de interactie zie tussen Peter en Iris, dat Iris Peter een hartstikke leuke man vindt", concludeert hij. "Het is me opgevallen dat hij zich al vrij snel ontpopt heeft tot iemand die liever op de voorgrond dan op de achtergrond opereert. Peter is erg aanwezig." 

Peter vindt Iris ook interessant, maar haar danstalent laat te wensen over op het feestje. "Er is gedanst vanavond. Dat was niet zo'n geweldige klik hoor", laat Peter zich ontvallen. "Dat liep niet zo lekker eigenlijk. Ze kon zich niet overgeven aan mij, ze kon zich niet laten sturen. Het vrouwtje blijft graag in eigen controle." 

De dansshow zorgt voor lichamelijke klachten bij Peter. "Het was zelfs een beetje gevaarlijk, want ze was zo willekeurig aan het dribbelen, dat ze me een paar keer flink schopte. Dat vind ik altijd heel eng als danser, omdat ik niet geblesseerd wil raken natuurlijk."

Iris heeft ook wel door dat ze erin moet komen, ze danst liever wat losser. "Maar ik wil zeker nog een keer gaan stijldansen met hem, ja", belooft ze voor de camera. 

Jan houdt het danskoppel nauwlettend in de gaten vanaf zijn stoel. "Het is natuurlijk even slikken als Iris eerst alleen maar aandacht heeft voor mij en nu alleen maar aandacht heeft voor Peter." Hij ziet zijn liefdesavontuur langzaam tot een einde komen. "Als Iris helemaal opgaat in Peter... ik ben hier niet om te koken. Als ik me hier niet meer thuis voel, dan vertrek ik liever. De paradijsvogel is nog steeds een paradijsvogel, alleen zit ze even op een ander takje."

Of Jan het nog lang volhoudt tussen de tortelduifjes zie je in het vervolg van B&B Vol Liefde. Het programma is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Bij Videoland kijk je de afleveringen terug en vooruit. 

Lees meer over
B&B Vol liefde