Retteketet naar eigen bed

Malgosia beleeft 'sneue aftocht' in B&B Vol Liefde: 'Dag Albert'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLMalgosia beleeft 'sneue aftocht' in B&B Vol Liefde: 'Dag Albert'
RTL

Malgosia heeft met de komst van Joyce in 'B&B Vol Liefde' het rijk niet meer alleen bij Albert. Dat de kasteelheer vooral oog voor zijn nieuwe logé heeft vindt ze lastig, dus gooit ze de handdoek in de ring.

"Hij heeft me een beetje gekwetst"

Albert is erg gecharmeerd van Joyce. Wanneer zij een yogales geeft, heeft hij vooral oog voor haar. "Ik vind dat ze best wel een lekkere kont heeft eigenlijk", zegt hij achteraf grijnzend. "Pff, zo…" Door de komst van Joyce gaat hij nadenken over de aanwezigheid van zijn andere liefdeskandidaat. "Malgosia vind ik een fantastische, leuke vrouw. Ik weet niet of ik met haar m'n leven wil delen, maar m'n gevoel zegt van niet."

Malgosia voelt dat Albert anders doet nu Joyce zijn kasteel heeft betreden. De realityster wil niet langer toekijken hoe Albert naar Joyce verlangt. "Ik mis mijn dochter en ik vind dat jij meer rust en tijd moet hebben met Joyce. Anders wordt het te druk. Ik heb het geluk en de luxe gehad om met jou alleen te zijn een aantal dagen en dan ga ik morgen naar huis", deelt ze Albert mee.

B&B Vol Liefde-deelnemer Malgosia heeft eerder in de gevangenis gezeten
Lees ook

B&B Vol Liefde-deelnemer Malgosia heeft eerder in de gevangenis gezeten

De kasteelheer gaat niet tegen de keuze van Malgosia in. "Ik vond het leuk dat je er was", zegt hij. "Ik hoop dat je ooit naar Polen, naar mij, komt. Je bent van harte welkom", zegt Malgosia. "In de toekomst treffen we elkaar misschien in Nederland of in Polen." Op die uitnodiging zit Albert niet te wachten. "Ja, dat weet ik niet", zegt hij resoluut. "Er komen nog vier dames, ik kan niks beloven. Laten we het daarop houden." Dat vindt Malgosia niet leuk om te horen. "Ik wil niet gekwetst worden, ik ben gevoelig. Ik vind het niet fijn dat hij dat heeft gezegd." 

Ze vertrekt niet meteen: er staat nog een feest in het kasteel op de planning. "Ik hoop dat je gaat zingen. Je hebt een prachtige stem", zegt Albert tegen haar. Op dat feestje is ook Alberts beste vriendin Debbie, uit het vorige seizoen van B&B Vol Liefde, aanwezig. Zij voelt de dames aan de tand, waarna Malgosia laat weten dat ze weggaat. "Ik vind het zo genoeg. (…) Ik was even verliefd, zolang ik met hem alleen was."

Nu Malgosia vertrekt, is Debbie vooral geïnteresseerd in hoe Joyce in de wedstrijd zit. "Ze is meer gericht op het nieuwe – ik wil het niet zeggen – slachtoffer", lacht Malgosia achteraf. 

Debbie is weg van Joyce. "Zorg dat ze het leuk blijft vinden bij je", tipt ze Albert. Ze is benieuwd wat Albert van het vertrek van Malgosia vindt. "Ik vond haar grappig en een heel stevige vrouw, maar het is goed zo. Ik praat niet graag slecht over andere mensen, maar ik heb er alle respect voor. Ik heb hartstikke pret met haar gehad en ze kan prachtig zingen."

Albert ziet haar graag zingen tijdens zijn feest, maar Malgosia denkt er anders over. Ze probeert eronderuit te komen door te zeggen dat haar operastem niet past bij het jazzconcert. "Dat maakt niet uit. Je mag zingen wat je wil", zegt Albert. "Als je maar zingt."

Dan is ze er klaar mee. Malgosia neemt de benen en vertrekt zonder iets te zeggen. "Hij heeft me een beetje gekwetst. Ik word toch niet ingehuurd? Ik ben een vrij mens. Ik hoef niet in opdracht te zingen. Ik zing met ziel voor mensen die dat verdienen", bitst ze. 

Fluitend loopt ze weg. "Dag Albert", lacht ze. "Ik ga naar huis. Ik ga slapen en Albert mag lekker z'n feestje houden. Het zal niet eens opvallen dat ik er niet ben, hoor. Het is alleen dat ik moest zingen, maar hij vergeet dat heel snel", beweert ze. Maar niks is minder waar. De kasteeleigenaar is zich van geen kwaad bewust en kondigt haar aan voor het concert, maar dan blijkt Malgosia vooral te schitteren door afwezigheid.

Albert maakt zich er niet druk om en danst de hele avond met Joyce. "Mijn klik met Joyce is best wel goed. Ik vind het een leuke meid, mooie vrouw ook", vertelt hij. Tijdens het dansen wordt er innig omhelst en af en toe gekust. "Ik hou wel van aanraking en lichamelijk contact", biecht Joyce op. "Dus ik vind het wel leuk."

Of Joyce wél een blijvertje is, zie je in het vervolg van B&B Vol Liefde. Het programma is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur bij RTL 4 te zien. Bij Videoland kijk je de afleveringen terug en vooruit. 

Lees meer over
B&B Vol liefde