Geen onB&Bekende

Dochter van Malgosia uit B&B Vol Liefde heeft relatie met zoon van déze bekende acteur

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLDochter van Malgosia uit B&B Vol Liefde heeft relatie met zoon van déze bekende acteur
RTL

In 'B&B Vol Liefde' is de extraverte Poolse Malgosia Lukaszczyk (50) een opvallende verschijning. Ze doet er alles aan om het hart van de in Spanje woonachtige kasteelheer Albert Diks (64) te veroveren en voelt zich duidelijk op haar gemak in de schijnwerpers.

"Ik vind Victor ook geweldig, een heel leuke man"

Tijdens haar verblijf in Spanje vertelt Malgosia regelmatig over haar dochter, Nathalie Boone (24), die als zangeres Nathalie Blue hard aan de weg timmert in de muziekwereld.

Aan Story onthult Malgosia dat Nathalie al geruime tijd een relatie heeft met Gilliam, de zoon van de bekende acteur Victor Löw. "Gilliam is haar grote liefde, ze zijn al jarenlang samen. Nathalie heeft een goede band met haar schoonvader, ze is laatst met hem en Gilliam naar een première geweest. Ik vind Victor ook geweldig, een heel leuke man."

Debbie reageert op gevangenisstraf Malgosia: 'Ik schrik ervan'
Lees ook

Debbie reageert op gevangenisstraf Malgosia: 'Ik schrik ervan'

Victor Löw deelt ook deze positieve gevoelens over de band tussen de twee families. "Malgosia is een schat, hartstikke leuk dat ze aan B&B Vol Liefde meedoet," vertelt hij aan Story. "Ik mag haar heel graag."

Malgosia heeft in haar leven meerdere relaties zien stranden, waaronder die met de vader van Nathalie. "Mijn relatie met de vader van Nathalie is al heel lang voorbij," legt ze uit. "Ik heb geprobeerd mij aan te passen aan zijn cultuur, hij is Hindoestaans, maar dat is me nooit gelukt. Hij was niet bepaald sociaal richting vrouwen, dus heb ik besloten weg te gaan. In zijn cultuur is een vrouw minder dan een man."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ondanks de tegenslagen in haar liefdesleven blijft Malgosia optimistisch. Op dit moment probeert ze in B&B Vol Liefde het hart van kasteelheer Albert te veroveren in Spanje. Eerder zat haar eigenhart echter zo’n twee jaar lang op slot:

Lees meer over
B&B Vol liefde