It wasn't me

Sean 'Diddy' Combs zegt voor rechtbank onschuldig te zijn

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
Sean 'Diddy' Combs zegt voor rechtbank onschuldig te zijn
RTL

Sean 'Diddy' Combs (54) heeft dinsdag voor de rechtbank in New York gezegd dat hij niet schuldig is aan de aanklachten die hem ten laste zijn gelegd. De rapper droeg een zwart T-shirt en grijze sweatpants toen hij in de rechtszaal verscheen. Hij werd door US-marshals naar binnen geleid. De rechter moet nu besluiten of Diddy in hechtenis moet blijven.

Diddy werd maandag gearresteerd. Officieel wordt hij beschuldigd van mensenhandel, het dwingen van slachtoffers tot het verrichten van seksuele handelingen en het opzetten en onderhouden van een criminele organisatie. Op dit moment is de zaak alleen tegen de rapper gericht, maar de openbaar aanklager heeft laten weten dat Diddy niet alleen heeft kunnen handelen en dat er nog onderzoek wordt gedaan naar andere betrokkenen.

Openbaar aanklager wil geen borgsom voor Diddy om vluchtgevaar
Lees ook

Openbaar aanklager wil geen borgsom voor Diddy om vluchtgevaar

De openbaar aanklager heeft de rechter gevraagd de artiest niet op borgtocht vrij te laten. Het vluchtgevaar is volgens hem te groot.

Een getuigenis van zangeres Cassie heeft het balletje aan het rollen gebracht. Zij had jarenlang een relatie met Diddy. Op deze beelden is te zien dat hij haar mishandeld: 

Lees meer over
DiddySean 'Diddy' Combs