Nieuwe wending

Astrid en Harmjan gaan B&B verkopen: 'Echt wel een sprong in het diepe'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/VideolandAstrid en Harmjan gaan B&B verkopen: 'Echt wel een sprong in het diepe'
RTL

Hoewel Astrid en Harmjan van 'B&B Vol Liefde' mede dankzij de bed and breakfast van Astrid de liefde bij elkaar hebben gevonden, heeft het echtpaar toch besloten deze te verkopen. Aan RTL Boulevard vertellen ze dat ze samen nieuwe uitdaging aan willen gaan door een groter bedrijf op te zetten.

"We willen nog één keer samen een grote sprong wagen"

De afgelopen tijd hebben Astrid en Harmjan gemerkt dat de B&B waar ze nu wonen te klein is, waardoor ze 'beide hun ei niet kwijt kunnen'. "We willen nog één keer samen een grote sprong wagen", vertelt Astrid aan Aran Bade. Het echtpaar is daarom in gesprek met de gemeente en burgemeester om te kijken of ze in het Oostenrijkse dorp iets groters op kunnen zetten. "Dit is natuurlijk mijn huis, wat ik heb opgezet, dus er zit nog niks van Harmjan in en we zouden samen graag iets willen doen."

Harmjan werkt momenteel buitenshuis als onder andere taxichauffeur en in de toekomst zou hij graag samen met Astrid willen werken. "We hebben ontdekt dat dat niet ons ding is. Zo langs elkaar heen leven", aldus Astrid. De oud B&B Vol Liefde-deelnemers hebben de afgelopen jaren al gemerkt dat ze goed samen kunnen werken en dus is dit een logische stap voor in de toekomst. 

Astrid en Harmjan van B&B Vol Liefde stellen nieuw gezinslid voor: pup Bailey
Lees ook

Astrid en Harmjan van B&B Vol Liefde stellen nieuw gezinslid voor: pup Bailey

Wat ze precies op willen zetten, weten ze nog niet, maar ze hebben al wel wat wilde ideeën. "Het wordt wel iets in de horeca, maar iets met een restaurant, terras en barretje erbij. Wellicht iets van een camping", legt Astrid uit. "Dus iets meer balletjes in de lucht te houden en dan samen gewoon." Eén ding is in ieder geval zeker: de huidige B&B komt in de verkoop. "Echt wel een sprong in het diepe."

Astrid en Harmjan leerden elkaar tijdens het tweede seizoen van B&B Vol Liefde kennen. Na een ietwat moeilijke start, vonden de twee liefde bij elkaar en vertrok Harmjan definitief naar Oostenrijk. In oktober 2023 stapten ze zelfs in het huwelijksbootje. 

Lees meer over
B&B Vol liefde