Maskers af

Op deze datum begint het nieuwe seizoen van The Masked Singer

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© William RuttenOp deze datum begint het nieuwe seizoen van The Masked Singer
RTL

Kun je niet wachten tot het nieuwe seizoen van 'The Masked Singer' te zien is? Zet dan alvast in je agenda dat de eerste aflevering op vrijdag 15 november op RTL 4 wordt uitgezonden.

The Masked Singer keert terug onder de bezielende leiding van presentator Ruben Nicolai. Bekende Nederlanders gaan zingend de strijd met elkaar aan in de meest bijzondere kostuums. 

De jury, bestaande uit Gerard Joling, Monica Geuze, Buddy Vedder, Carlo Boszhard en Loretta Schrijver, proberen de identiteit van de spraakmakende karakters te achterhalen en punten te verdienen. Degene met de minste stemmen van het publiek moet zijn of haar identiteit onthullen en de show moeten verlaten. 

Loretta Schrijver ondanks ziekte aanwezig als jurylid bij The Masked Singer
Lees ook

Loretta Schrijver ondanks ziekte aanwezig als jurylid bij The Masked Singer

Behalve de startdatum is er nog niet veel bekend over het nieuwe seizoen van The Masked Singer. De kostuums worden later onthuld. Wat wel zeker is, is dat Loretta Schrijver ondanks haar ziekte terugkeert als jurylid. 

Loretta deelt in haar eerste column voor het tijdschrift Nouveau dat de darmkanker waar ze eerder aan werd geopereerd 'al bijna twee jaar' terug is en is uitgezaaid. De presentatrice krijgt chemotherapie.

Loretta was in het vorige seizoen van The Masked Singer in tranen door het optreden van de Uil. De video bekijk je hieronder.

Lees meer over
Monica GeuzeCarlo BoszhardLoretta SchrijverBuddy VedderRuben NicolaiThe Masked Singer