TRICK OR TREAT

Harry en Meghan vieren Halloween met verklede Archie en Lilibet

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesHarry en Meghan vieren Halloween met verklede Archie en Lilibet
RTL

Ook prins Harry (39) en zijn vrouw Meghan (42) hebben Halloween gevierd in Californië. De hertog en hertogin van Sussex zijn met hun kinderen op trick-or-treat-tocht gegaan. Dat is te zien op een foto die rondgaat op social media.

Op het kiekje is te zien dat Meghan hun 2-jarige dochter Lilibet in haar armen heeft terwijl Harry de hand van de 4-jarige Archie vasthoudt. Archie heeft een pompoenmandje bij zich om zijn Halloween-traktaties te kunnen verzamelen. Harry draagt dat van Lilibet. Het fan-account dat de foto plaatst tagt ook het voormalige Instagram-account van de hertog en hertogin.

Bronnen melden dat Archie verkleed was al een skelet.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Harry en Meghan doneren 11.000 euro aan eerstehulpverleners
Lees ook

Harry en Meghan doneren 11.000 euro aan eerstehulpverleners

In voorgaande jaren heeft Archie zich verkleed als een dinosaurus en Lili als stinkdier. Dat vertelt Meghan als ze te gast in in The Ellen DeGeneres Show in 2021. "We wilden iets leuks doen voor de kinderen, maar de kinderen vonden het helemaal niet leuk. Archie was misschien vijf minuten lang een dinosaurus", herinnert de hertogin zich. "Nee, nog geen vijf minuten!" zegt Ellen die de Sussexes op die bewuste feestdag heeft gezien. "Uiteindelijk had Harry hem overgehaald om het hoofd op te doen. Maar Lili was een stinkdier. Het was zo schattig." Meghan vervolgt: "Ik weet het, net als Flower in Bambi." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Harry en Meghan hebben dierbare herinneringen aan Halloween. Voordat ze hun relatie bekendmaakten, genoot het paar nog 'undercover' van een Halloween-feest samen met prinses Eugenie en Jack Brooksbank in 2016. In de eerste aflevering van hun spraakmakende Netflix-docuserie van vorig jaar haalden Harry en Meghan herinneringen op aan hoe ze incognito gingen met geleende kostuums met Eugenie, Jack en Meghans goede vriend Markus Anderson.

Volgens Daily Mail zou het paar met hun Netflix-documentaire de boel flink hebben zitten neppen:

Lees meer over
Prins HarryMeghan MarkleHalloween