REMARKABLE

Meghan Markle terug op de rode loper: 'Mom's night out!'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesMeghan Markle terug op de rode loper: 'Mom's night out!'
RTL

Voor het eerst sinds lange tijd hebben we Meghan Markle (42) weer op de rode loper kunnen zien. De hertogin is donderdagavond bij het Power of Women-evenement van het tijdschrift 'Variety'.

"Dat is zo lief, dank je wel!"

Meghan, die sinds haar huwelijk in 2018 gestopt is met acteren, poseert met een brede glimlach op de rode loper. Aan Entertainment Tonight laat ze weten dat ze het 'geweldig' vindt om het evenement bij te wonen.

De hertogin van Sussex draagt een one-shoulderjurk. Haar haar heeft ze in een knot. In een video van de entertainmentsite is te horen dat verslaggever Cassie diLaura van Entertainment Tonight haar complimenteert: "Je ziet er zo goed uit!" "Dat is zo lief, dank je wel!" antwoordt Meghan. Ze wordt vergezeld door verschillende andere invloedrijke vrouwen uit Hollywood, onder wie Margot Robbie, Oprah Winfrey en Emily Blunt.

"Mom's night out!" roept Cassie nog na terwijl Meghan wegloopt. "Precies!" roept de vrouw van prins Harry terug.

Tyler Perry voelde zich 'therapeut' van Meghan Markle
Lees ook

Tyler Perry voelde zich 'therapeut' van Meghan Markle

Meghan Markle© ANP
Meghan Markle

Het is geen verrassing dat Meghan aanwezig is bij een evenement ter ere van vrouwen in Hollywood. In 2022 presenteert Meghan de Spotify-podcast Archetypes, over stereotypen en misvattingen over vrouwen. En er komt nog meer aan, aldus Meghan tegen Variety: "We hebben zo veel spannende dingen op de planning staan. Ik kan niet wachten tot we ze kunnen aankondigen, ik ben echt trots op wat we aan het creëren zijn. Mijn man vindt het ook geweldig, wat echt leuk is."

Meghan is vaak in een slecht daglicht gezet door de Britse media. Toch lijkt ze langzaam op meer steun te kunnen rekenen:

Lees meer over
Meghan Markle