THERAPERRY

Tyler Perry voelde zich 'therapeut' van Meghan Markle

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTyler Perry voelde zich 'therapeut' van Meghan Markle
RTL

Acteur en regisseur Tyler Perry voelde zich enige tijd de 'therapeut' van Meghan. In gesprek met 'Let's Talk Off Camera' vertelt de goede vriend over de tijd dat Harry en Meghan van het Verenigd Koninkrijk naar de Verenigde Staten verhuisden.

"Ik stuurde ze een briefje met daarop: als jullie ooit iets nodig hebben, dan ben ik hier"

Tyler kende het stel op dat moment niet persoonlijk, maar kreeg 'sterk het gevoel' dat Meghan het moeilijk had met haar koninklijke leven. Hij legde via via contact, omdat hij het gevoel had dat Meghan 'geïsoleerd en alleen' was, vertelt hij.

Huh? Er wordt in Engeland positief over Meghan Markle geschreven
Lees ook

Huh? Er wordt in Engeland positief over Meghan Markle geschreven

"Ik stuurde ze een briefje met daarop: 'als jullie ooit iets nodig hebben, dan ben ik hier'. Ze belde me maanden later en sprak tegen me alsof ik haar therapeut was", blikt Tyler terug. "We hadden een heel goed gesprek." Tyler benadrukt daarop het belang van het hebben van 'een veilige plek', vooral als je bekend bent. "Ergens waar je vrijuit kan praten zonder dat iemand je veroordeelt of iets van je wilt."

Uiteindelijk verbleven Harry en Meghan een aantal weken bij Tyler, met wie het stel inmiddels heel hecht is. Tyler is zelfs de peetvader van hun dochter Lilibet. "Het was geweldig. Ze waren heel gelukkig", blikt de acteur terug.

Lees meer over
Meghan Markle