Back to work

Bevestigd: prinses Kate gaat op déze datum weer aan het werk

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPBevestigd: prinses Kate gaat op déze datum weer aan het werk
RTL

Kate Middleton (42) is momenteel nog herstellende van een buikoperatie, maar toch staat haar eerste officiële werktaak alweer gepland. Op 8 juni zal ze de troepen gaan inspecteren tijdens de jaarlijkse Trooping the Colour-ceremonie, bevestigt het Britse ministerie van Defensie. Dit is eigenlijk een taak van koning Charles (75), maar hij is nog in behandeling voor kanker.

"Ze droeg een donkere zonnebril en ze zag er goed uit"

Volgens het paleis moet Kate zeker nog tot Pasen herstellen van haar buikoperatie. Hierdoor kan ze momenteel nog niet haar werkzaamheden oppakken, wat betekent dat de inspectie van de troepen de eerste keer is dat ze weer actief zal zijn als werkende royal. Hoewel Charles niet aanwezig zal zijn, verloopt de ceremonie volgens het leger wel hetzelfde. De enige kleine verandering is dat er iets minder officieren zullen zijn. 

Prinses Kate voor het eerst gespot sinds buikoperatie
Lees ook

Prinses Kate voor het eerst gespot sinds buikoperatie

Dat de eerste werkdag van Kate alweer gepland staat, zorgt bij de Britten voor opluchting. Sinds haar afwezigheid gaan de wildste geruchten rond over haar gezondheid. Dit zou ook de reden zijn dat Kate zich gister weer even liet zien samen met haar moeder terwijl ze autoreed. Dit tripje zou gepland zijn om het publiek gerust te stellen. Een ooggetuige laat weten dat het er uitzag alsof het weer beter ging met haar. "Ze droeg een donkere zonnebril en ze zag er goed uit. Ze was vrolijk aan het praten met haar moeder."

Lees meer over
Kate Middleton