Royal family

Nichtje koning Charles geeft gezondheidsupdate over zieke oom

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNichtje koning Charles geeft gezondheidsupdate over zieke oom
RTL

De Britse prinses Eugenie (33), een nichtje van koning Charles (75), heeft een kleine gezondheidsupdate gegeven over haar oom. Dat deed Eugenie tijdens een evenement van The Elephant Charity.

"Het gaat goed met hem"

"Het gaat goed met hem", liet Eugenie los over Charles, die aan kanker lijdt. Daarbij liet ze een lach op haar gezicht zien. Eugenie zei ook dat Charles 'erg trots zou zijn omdat The Elephant Family hem aan het hart gaat'.

Eugenie is de dochter van prins Andrew, de broer van Charles, en Sarah Ferguson. In januari werd ook bekend dat haar moeder huidkanker heeft, nadat ze eerder al borstkanker had.

Britse ambassade in Oekraïne: 'Nieuws over overlijden koning Charles is nep'
Lees ook

Britse ambassade in Oekraïne: 'Nieuws over overlijden koning Charles is nep'

Ook koningin Camilla, de vrouw van Charles, heeft recent een update gegeven over de gezondheid van haar man. Tijdens een bezoek aan de Noord-Ierse stad Belfast donderdag zei ze eveneens dat het 'heel goed' gaat het met hem.

In februari maakte Buckingham Palace bekend dat bij Charles 'een vorm van kanker' was vastgesteld. Het is niet duidelijk om wat voor soort kanker het gaat. Charles legde direct zijn publieke taken neer en liet weten in behandeling te zijn. Meer hierover zie je in de video hieronder.

Lees meer over
Prinses EugenieKoning Charles